2777
2789
عنوان

مردای ترکمن چجورین 🤫😂

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مردای فامیلتون شخصیت خاص و اخلاق مشترکی ندارن ؟رسم هاتون چیه؟

رسم خاصی نداریم والا ...ولی ترکمن ها خیلی رسمای سختی دارن ..ما فارسا عادی هستیم....مگ خودت کجایی هستی

بنظرم ک اخلاقاشون اوکیه ...ولی اگ خودت فارس هستی واسه ازدواج پیشنهادنمیکنم برات😂همونجورکراشت بمونه

ترک و شمالیم🦦😂

اوکیه؟

ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠🎀A girl with big goals°هرکس بد ما به خلق گوید،ما چهره ز غم‌ نمی‌خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم، تا هردو دروغ گفته باشیم،✨🌱

رسم خاصی نداریم والا ...ولی ترکمن ها خیلی رسمای سختی دارن ..ما فارسا عادی هستیم....مگ خودت کجایی هست ...

من 

مامانم شمالیه 

بابام ترک

ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠🎀A girl with big goals°هرکس بد ما به خلق گوید،ما چهره ز غم‌ نمی‌خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم، تا هردو دروغ گفته باشیم،✨🌱

ببین پزشک من مال روستای آق قلا هست ، با اینکه یک جای خیلیییی  سطح بالا نیست ولی پول دار هم نیستن ولی ببین این انسان خیلیییییی خوبه یعنی من هرچی بگممممم کم گفتم ، خدا شاهده دست خیر داره که نگوووووو واقعا فهمیده و با سواددددد 

آق قلا مال گرگانه 

می خوام بگم که تربیت و رفتار خانواده مهمه 

ترک با ترکمن فرق داره ...خب از نظر لباسو لحجه وخیلی چیزاا ...والا بازم من نمیدونم چون رفت امد با ترک ...

میدونم من آذربایجانی هستم 

مرسیی

ببین پزشک من مال روستای آق قلا هست ، با اینکه یک جای خیلیییی سطح بالا نیست ولی پول دار هم نیستن ولی ...

چقدرررر خوببب

کراش من پولداره 😭😂

بتونم مخشووو بزنمم اگررر

فدات

🎀