2777
2789
عنوان

فردا میخوام برم دیت

307 بازدید | 20 پست

قصدمونم ازدواجه 

حس عجیبی دارم نمیدونم اصلا باید چیکار کنم

تا به حال فقط ی نفررو دوست داشتم اما دیگ حسی بهش ندارم5سال از عمرم پاش رفت دیگ نمیخوام ادامه بدم اون خیلی وقته وارد رابطه شده اما من همیشه بهش متعهد بودم.

چی باید بپرسم ازش تقریبا میدونم چیزهایی رو ک باید بدونم ،دوباره بپرسم یا بی معنیه؟

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

اگه میدونی هم بپرس بزار از خودش بشنوی و سر صحبت باز میشه 

اگرم طرف خوش سر زبونه که نپرس خودش بزار ببین چی میگه راجع به خودش ، بهتره بهش بگی یکم اززخودت بهم بگو ... اکه دیت اوله بزار اون بیشتر حرف بزنه تو لبخند بزن نکاش کن فقط

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میدونی هم بپرس بزار از خودش بشنوی و سر صحبت باز میشه اگرم طرف خوش سر زبونه که نپرس خودش بزار ببی ...

دیت اوله

پس بپرسم،زیاد اهل صحبت نیستم با کسی ک هنوز باهاش آشنا نشدم ی تایمی باید بگذره تا راحت باشم

فعلا دیته شل کن نمیخاد فاز خاستگاری برداریبعدا که رسمی اومد سوالاتو بپرس

فاز خواستگاری ندارم،اتفاقا چندماه درنظرداریم برای آشنایی

خواستگار سنتیه واسه آشنایی دارین میرین دیت؟

نمیدونم شما بهش میگید سنتی یا مدرن اما جایی دیده بود خوشش اومد پیشنهاد آشنایی داد خونواده هامونم درجریانن 

نمیدونم شما بهش میگید سنتی یا مدرن اما جایی دیده بود خوشش اومد پیشنهاد آشنایی داد خونواده هامونم درج ...

سنتی یعنی اولین قدم توسط خونواده پسر( مادر یا خواهر) استارت میخوره پس واسه شما که خودش پیشنهاد داده میشه مدرن.هر سوال که دارین بپرس جوابشو از زبون خودش بشنو

آهاتاحالا بیرون رفتی باهاش؟نمیدونم چی باید بپرسیاز اینکه چیکار میکنه و کجا و چی خونده و علایقش و مسا ...

ن دیت اوله

تجربه جدیدیه واسم خیلی وقته اتفاق نیفتاده فراموش کردم چیکارباید بکنم😂

سنتی یعنی اولین قدم توسط خونواده پسر( مادر یا خواهر) استارت میخوره پس واسه شما که خودش پیشنهاد داده ...

ممنون عزیزم💗