2777
2789
عنوان

آقایون بیان سوال دارم

252 بازدید | 32 پست

چرا یسری مردا منت کارکردن شون سر زنشون میذارن ؟!میگم من کار میکنم تو میخوری!!!

(خب خانه داری و بچه و..یه شغل تمام وقته )

مثلا یه آقایی تاپیک زده چون من کار کردم خانمم خورده پس وظیفه خانمم هست ارث پدریشو بده من سرمایه کاری!!!!!!یعنی معامله میکنن و چرتکه میندازن 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم شعورشون همینقدره بعضی

کامنت ش میذارم بخونین 

خانم گفته بود وقتی من سرمایه میدن باید بنام من باشه 

آقا در جواب اینو گفته

مجردی و متاهلی داره،،خوب اون مردم کل عمر مجردیش رو کار کرده،تا به همین عروسی و زندگی و رفاه رسیدن،چرا تمایز می‌زارید بین داشته ها،مگ قرار نیس دو نفر تا آخر عمر کنار هم باشن همه توانشون رو بزارن رو هم،،،چرا هر کی میخواد داشته های خودشو جدا کنه،،کجای زندگی مشترک گفتن این چیزارو....

راجب رد درخواستش هم،خوب هنوز هیچی نشده میاد سهم من سهم تو میکنه،اینطور کاسب وار با همسرش رفتار میکنه،خوب هرکسی باشه جا میخوره یا می‌ترسه ،اونم با گارد بسته عین خودش رفتار کرده.اولش همسرش این سبک زندگی رو باب کرده خوب اونم جوابش.

هیچ مرد سالم و عاقلی این حرفو نمیزنه

کامنت ش میذارم بخونین 

خانم گفته بود وقتی من سرمایه میدن باید بنام من باشه 

آقا در جواب اینو گفته

مجردی و متاهلی داره،،خوب اون مردم کل عمر مجردیش رو کار کرده،تا به همین عروسی و زندگی و رفاه رسیدن،چرا تمایز می‌زارید بین داشته ها،مگ قرار نیس دو نفر تا آخر عمر کنار هم باشن همه توانشون رو بزارن رو هم،،،چرا هر کی میخواد داشته های خودشو جدا کنه،،کجای زندگی مشترک گفتن این چیزارو....

راجب رد درخواستش هم،خوب هنوز هیچی نشده میاد سهم من سهم تو میکنه،اینطور کاسب وار با همسرش رفتار میکنه،خوب هرکسی باشه جا میخوره یا می‌ترسه ،اونم با گارد بسته عین خودش رفتار کرده.اولش همسرش این سبک زندگی رو باب کرده خوب اونم جوابش.

کامنت ش میذارم بخونین خانم گفته بود وقتی من سرمایه میدن باید بنام من باشه آقا در جواب اینو گفتهمجردی ...

زندگی مشترک اسمش روش هس یعنی همه چی باید مشترک و باهم باشه که اگه غیر این باشه سهم من سهم تو دیگه اون زندگی درست نمیشه.

زن و مرد میتونن توافق کنن برا هر کاری

ولی اجباری درش نیس

نظر من اینه اگه زنم ارثی برده باشه بهش میگم تمام حقتو بگیر چون حلال ترین مالی هست ک به زن تعلق میگیره ولی برا خودش. زن هم با این چیزا دلش خوش میشه 

مرد اگه نیاز داشته باشه با رضایت زنش میتونن توافق کنن باهاش کاری راه بندازن اما اگر نیازی نداشته باشه برا خود زن باشه ک اونم باهاش کار میکنه بازم کمک خرج خانه میشه

کاربر اقا
کامنت ش میذارم بخونین خانم گفته بود وقتی من سرمایه میدن باید بنام من باشه آقا در جواب اینو گفتهمجردی ...

درآمد زن برا خودشو 

درآمد مرد هم برا زنشه

کلا همه چی برا خانوماس🤣🤣🤣🤣

کاربر اقا
زندگی مشترک اسمش روش هس یعنی همه چی باید مشترک و باهم باشه که اگه غیر این باشه سهم من سهم تو دیگه او ...

مردی که به پول خانم(حقوق ،ارث و..)چشمداشت داشته باشه هیچی از زندگی مشترک نفهمیده فقط و فقط دنبال کاسبیه 

همسر رو عابر بانک میبینه 

خانم در زندگی خیلی چیزارو تنهایی گردن میکشه وظیفه مرد هست برای جبران اینا  مسیولیت مسائل مالی بر عهده بگیره اونم بدون چشم داشت و منت وگرنه ا ون مرد صلاحیت لازم برای ازدواج نداشته 

مردی که به پول خانم(حقوق ،ارث و..)چشمداشت داشته باشه هیچی از زندگی مشترک نفهمیده فقط و فقط دنبال کاس ...

بله دقیقا...

خیلیا ک ب ارث زن چشمداشتی ندارن

بعضیا هم شاید از روی نداری چشم داشته باشن

اما اونی ک خودش داره ولی بازم ب حقوق یا ارث زنش چشم داره داستان اون دیگه فرق داره

کاربر اقا
بله دقیقا...خیلیا ک ب ارث زن چشمداشتی ندارنبعضیا هم شاید از روی نداری چشم داشته باشناما اونی ک خودش ...

شما مردا نا نوبت پول خودتون هست میگین مال من سرمایه من . بنام من اونجا نمیگین زندگی مشترکه مثلل من و تو نداریم ولی نوبت دارایی خانم میشه همه چی میشه زندگی مشترک و من و او نداریم و ازاین چرت و پرتا

شما مردا نا نوبت پول خودتون هست میگین مال من سرمایه من . بنام من اونجا نمیگین زندگی مشترکه مثلل من و ...

چقد شما نسبت ب مردا بدبینی

شاید مردی ک شما دیدی این کارو باهات کرده

دلیل نمیشه همه رو جمع ببندین

کاربر اقا