2777
2789
عنوان

شما جای من باشید بااین شوهر چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 37 پست
ارومتر عزیز بارداره ملاحظشو بکن هر زندگی رو ببینی سردو‌ گرم‌شده تا اخر که عاشقونه نیست مهم اینه مدیر ...

واسه کسی دلسوزی نمیکنم باردار باشه باید حقیر بشه ؟؟؟؟ کسی هم چیزی بگه با بی ادبی جواب میده نونم اینجا سایت عجایبه حاضرند بمیرن اما شوهرشون ولشون نکنن

چقدر بیشخصیت بی ادب وقتی تاپیک میزنی توقع نداشته باش برات همه له له کنند بگن آفرین همین کارا کردی ک ...

باشه تو با شخصیت نمیخام بهت بی احترامی کنم پس برو بیرون از تاپیکم نمیخامم له له کنی فقط تا جای کسی نبودی اینجور دهنتو وا نکن همه حرفی بزن 

حوصله خودمم ندارم تو ک دیگه بماند بسلامت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته ولی خیلی سخته با عشق و عاشقی برسی حرف هرکسو ناکسو ب جون بخری تو سخت ترین دوره زندگیت اینجو ...

من اینجور مواقع میگم پریودی ذهنی میشن اقایون🤭

شاید درونش کشمکش داره بلاخره داره پدر میشه مسئولیت سنگینه ولی همیشه اینجوری نمیمونه اگر مدام گلایه کنی و از کارهاش ایراد بگیری‌ نتیجه عکس‌ میده و فراری میشه

خوبی هاشو به ذهنت بیار شاد باش فضای خونه رو سرزنده کن مطمئنا نتیجه میگیری

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
ارومتر عزیز بارداره ملاحظشو بکن هر زندگی رو ببینی سردو‌ گرم‌شده تا اخر که عاشقونه نیست مهم اینه مدیر ...

ولش کن بابادهمه حرفی میزنه بعد خیلی ادعا فهم و شعورشم میشه و من شدم بی شخصیت

ولش کن بابادهمه حرفی میزنه بعد خیلی ادعا فهم و شعورشم میشه و من شدم بی شخصیت

باشه تو با شخصیت نمیخام بهت بی احترامی کنم پس برو بیرون از تاپیکم نمیخامم له له کنی فقط تا جای کسی ن ...

کسی محتاج تو تاپیکت نیست وقتی چیزی تاپیپ میکنی توقع هر حرفی داشته باش بسلامت 

من اینجور مواقع میگم پریودی ذهنی میشن اقایون🤭شاید درونش کشمکش داره بلاخره داره پدر میشه مسئولیت سنگ ...

اره منم همین فکرو میکنم ولی خب بعضی وقتا واقعا از دستش دلم میخواد بشینم زار بزنم ولی میگم بچه گناه داره 

انتخاب خودمم بود زبونم کوتاهه پیش کسی ام نمیتونم حرفی بزنم چون خودم بودم

دیگه بعد چارسال شد خداروشکر حداقل تو زندگی یه دلخوشی دارم

چه فایده اون بچه هم اسیر این زندگی سرد کردی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!