2777
2789
عنوان

خواهرم از وقتی ماشینشون مدل بالا شده ی کلاسی میذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 22 پست
ن خب چیزای دیگه هم گفته مبنی بر کلاس گذاشتن مثلآ خواهر کوچیکم گفت واسه جهازم طرف عسل بخرم گفت حالا ا ...

بازم اون حرفش در مورد ظرف عسل ب نظرم شوخی اومد

ولی خب در مورد لباس آره انگار ک کلاس گذاشته

بیخیال خواهرته

امیدوارم تو هم پولدارشی، همون قدر ک دلت میخواد ولخرجی کنی و شاد باشی♥️🌹

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

اما خب من واقعا فوق مثبت به قضیه نگاه کردم..و متوجه صحبت‌تون هستم..بهرحال وقتی که آدم موقعیتش عوض می ...

میدونی مثلآ همش میگه چرا طلاهاتو دادی ب شوهرت خونه بخره وظیفه تو نیست پول جمع کنی بدی ب اون خب میگم چیکار کنم اگه براش پول جمع نکنم البته پولای خودش بوده شاغل نیستم باید تا اخر عمر مستآجر باشم شوهرمن مثل شوهر تو فکر زندگی نیست ی جورایی انگار دیگه دنیای منو نمیشناسه انگار دیگه همو نمیفهمیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم اون حرفش در مورد ظرف عسل ب نظرم شوخی اومدولی خب در مورد لباس آره انگار ک کلاس گذاشتهبیخیال خواه ...

مرسی عزیزم من زیاد پول اولدیتم نیست همین ک ی سقفی باشه مال خودم باشه ۴ تا چرخ سالم ک وسط جاده نذارتم کافیه برام

مرسی عزیزم من زیاد پول اولدیتم نیست همین ک ی سقفی باشه مال خودم باشه ۴ تا چرخ سالم ک وسط جاده نذارتم ...

ولی من اولویتمه و ندارم😫

منم خواهرشوهرم مثل خواهرشماست زندگیش

آدم اینجور افراد رو میبینه خب قاعدتا دلش میخواد

ولی من اصلا بهش فکر نمیکنم و براش ارزوی بهترین هارو دارم

ولی خب خودمم دلم میخواد ، چرا دروغ

خونه دوبلکس

ماشین گرون قیمت

سفرهای خارجی

هیییی......🤢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

ولی من اولویتمه و ندارم😫منم خواهرشوهرم مثل خواهرشماست زندگیشآدم اینجور افراد رو میبینه خب قاعدتا دل ...

خب هرکی بگه نمیخام دروغ گفته منظور منم این بود درقید و بند این چیزا زیاد نیستم

خب هرکی بگه نمیخام دروغ گفته منظور منم این بود درقید و بند این چیزا زیاد نیستم

امیدوارم دلت شاد باشه🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونی مثلآ همش میگه چرا طلاهاتو دادی ب شوهرت خونه بخره وظیفه تو نیست پول جمع کنی بدی ب اون خب میگم ...

البته که چون خودتون گفتین میگم‌..

شما شاغل نیستین، احتمالا منظورتون اینه که بیرون از خونه کار نمیکنین..

اما کار خونه که هست...

بچه داری هست...

پذیرایی از مهمون و مدیریت مالی و هزاران هزار کار دیگه هست..

که همسر شما داره از شما رایگان دریافت میکنه!

بابت همون پرستاری بچه و آشپزی و تمیزکاری بخوان ایشون کس دیگه‌ای رو بیارن انجام بده، ماهی حداقل ۸۰ میلیون باید پول بده...

حالا دیگه شب زنده داری برای بچه‌ای که مریض شده و رسیدگی به درس و مشق و اینا هم بماند!

پس عزیز دلم خودت رو دست پایین نگیر و اون طلاها فقط بخشی از زحمات تو رو میتونه جبران کنه!

حالا شما صلاح دونستی باهاش خونه خریدی، اختیار زندگی خودت رو داری..

اما در مورد حرف خواهرتون، شاید از روی دلسوزی بوده‌..

شاید اون داره جیزهایی رو میبینه که شما نمیبینید!

پس به حرف‌هاش یه ذره فکر کنین، و دنبال یه پشتوانه و پس انداز مخفی برای خودتون باشین حتما..

اما خب طبیعیه که حرف‌شون آزاردهنده باشه براتون..

چون در نهایت هر کسی خودش مسئول زندگی خودشه..

به همین خاطر از این به بعد هر کسی که دیدین حرف‌هاش آزاردهنده‌اس و برای شما نتیجه‌ای به حز اعصاب خوردی نداره، خیلی ریلکس و آروم بگین که سبک زندگی شما الگوی من نیست، پس من نمیتونم از نظرات‌تون ایده بگیرم:)

ماکارون هستم:)