2777
2789
عنوان

مترو تهران چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 38 پست
رفتم تو کاربریتون شما بچه هم دارید شخصیتتون اینطوریه؟مزه ریختن تو موقعیتی که یه نفر انقدر خالصانه از ...

عزیزم چه ربطی به بچه داشتن داره چون بچه دارم نباید ادم شوخی باشم 

اکثر کاربرا من میشناسن و لحن شوخی من میدونن 

نمیدونم کجای حرفم بد بود که گارد گرفتین 

اگه خوشتون نیومد معذرت میخوام 

شما هم میتونی بدون اینکه برید تو کاربریم و دنبال نقطه ضعفم باشین همینجا بیان کنید که خوشتون نمیاد از شوخی 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
عزیزم چه ربطی به بچه داشتن داره چون بچه دارم نباید ادم شوخی باشم اکثر کاربرا من میشناسن و لحن شوخی م ...

نقطه ضعفتونه بچه داشتن؟

اینکه بچه دارید یعنی یه حداقل سن و سالی رو دارید اگرم فرض رو بر این بگیریم که اونقدر زود ازدواج کردید که ربطی به سن و سال نداشته باشه به خاطر بچه باید استاندارد های صحبت با یه فرد غریبه که هیچ نسبتی با شما نداره و بی ارتباط به شما سوالی رو توی کاربری خودش مطرح کرده و تگتون هم نکرده که خودتون رو موظف به پاسخ دادن اینطوری بدونید رعایت کنید که بعدا بتونید به بچتون هم یاد بدید

مگه من دوست صمیمی شمام که باهام شوخی میکنید؟

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ازهمه رفتی داخل مترو نقشه رو خوب ببین تابلو ایستگاه رو نگاه کن که به کدوم سمت زده میرهخط عوض کرد ...

خب من شکل فیزیکی خط عوض کردن رو میخواستم بدونم اینکه خط عوض میکنیم یعنی واقعا در عمل چیکار میکنیم؟

خدارو شکر این مسیری که من میخوام برم نیاز به خط عوض کردن نداره ولی کلا میخوام بدونم اگه نیاز باشه چط ...

عزیزم توی نقشه ایستگاه اول و آخر هر خط و نگاه کن

تابلوهای مترو بر اساس اون نوشته شده، مثلا خط ۱ ایستگاه اولش میشه کهریزک ایستگاه آخرش میشه تجریش

شما هر ایستگاهی تو خط یک سوار شدی باید ببینی به طرف کدوم ایستگاه میخوای بری، تابلو ها رو نگاه کنی کامل متوجه میشی 

برای خط عوض کردن هم مثلا ایستگاه امام خمینی یکی از جاهاییه که میشه خط عوض کرد، تو این ایستگاه از قطار خط یک پیاده میشی، بعد دوباره تابلو داره، که مثلا به طرف فلان ایستگاه

اون مسیر و میری، منتظر میمونی قطارش بیاد 

فقط برای خط عوض کردن دوباره بلیت نمیدیا، حواست باشه اشتباهی از گیت رد نشی

اینکه کدوم ایستگاه ها میشه خط عوض کرد هم روی نقشه باید ببینی تقاطع دو تا خط ک ایستگاه مشترک دارن کجاس

بعضی وقتا هم باید دوبار اینکارو انجام بدی

عزیزم توی نقشه ایستگاه اول و آخر هر خط و نگاه کنتابلوهای مترو بر اساس اون نوشته شده، مثلا خط ۱ ایستگ ...

خب من شکل فیزیکی خط عوض کردن رو میخواستم بدونم اینکه خط عوض میکنیم یعنی واقعا در عمل چیکار میکنیم؟

اها

ببین هر قطار از یه سری ایستگاه ها رد میشه فقط

گاهی اوقات شما مجبوری از یه قطار پیاده بشی بری سوار یه قطار دگ بشی

توی خود مترو هم از قطار پیاده میشی پله هارو میری بالا، دوباره یه سری پله دگ رو میای پایین سوار یه قطار دگ میشی

امیدوارم درست منظورتو متوجه شده باشم

اهاببین هر قطار از یه سری ایستگاه ها رد میشه فقطگاهی اوقات شما مجبوری از یه قطار پیاده بشی بری سوار ...

بله منم متوجه شدم یک دنیا ممنون

خب یعنی مسریر رو عوض میکنیم دیگه،از اون قسمت که پیاد میشیم از پله ها مییام بالا داخل سالن اصلی مترو ،بعد از اون جهتی که مسیر ماست میریم پایین یه قطار دیگه سوار میشیم

نمیدونم جواب سوالتو دادم یانه

بعد شما باید بری سوار بشی محیط وفضارو ببنی خودت متوجه بشی  

بله منم متوجه شدم یک دنیا ممنون

بنظرم یه روز که کار نداری برو یه سر مترو رو ببین

چون بار اول ممکنه استرس بگیری، دیرت بشه

و اینکه اول صبح و غروب اصولا مترو خیلی شلوغه اگه قبلش یبار وسط روز بری خیلی برات خوبه

خب یعنی مسریر رو عوض میکنیم دیگه،از اون قسمت که پیاد میشیم از پله ها مییام بالا داخل سالن اصلی مترو ...

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون 

نقطه ضعفتونه بچه داشتن؟اینکه بچه دارید یعنی یه حداقل سن و سالی رو دارید اگرم فرض رو بر این بگیریم که ...

من دیگه جوابتون نمیدم چون معلومه اعصابتون از جای دیگه خورده و سعی میکنم درک کنم 

وقتی من دارم معذرت خواهی میکنم یعنی چی بنظرتون

چرا هی کشش میدین من احترام سن و سالتون نگه میدارم 

جای مادر من هستین 

شما بزرگترین ایرادی نداره 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

خط عوض کردن توی ایستگاه‌هایی انجام میشه که تقاطع دو خطن

مثلا شما سوار خط زردی، میرسی به خط ابی و میخوای بری تو اون خط، اون ایستگاه پیاده میشی و با توجه به تابلوها میری قطار خط ابی رو سوار میشی

میتونی توی برنامه نشان مبدا و مقصد رو بزنی، بعد گزینه حمل و نقل عمومی رو انتخاب کنی

مسیر پیشنهادی مترو رو که میاره متوجه میشی چه ایستگاهی باید سوار و پیاده بشی

بنظرم یه روز که کار نداری برو یه سر مترو رو ببینچون بار اول ممکنه استرس بگیری، دیرت بشهو اینکه اول ص ...

رفتم قبلا ولی اینکه خودم تنها برم نه انشالله حتما یکبار باید اینکارو بکنم

خط عوض کردن توی ایستگاه‌هایی انجام میشه که تقاطع دو خطنمثلا شما سوار خط زردی، میرسی به خط ابی و میخو ...

خط های رنگی کجان؟

من دیگه جوابتون نمیدم چون معلومه اعصابتون از جای دیگه خورده و سعی میکنم درک کنم وقتی من دارم معذرت ...

😂😂ببین شما چند سالته که بچه داری و من ۲۱ ساله جا مادرتم...ممنون میشم سریعتر تاپیکم رو ترک کنید