2777
2789

دیدید گاهی بی دلیل دلمون میگیره یا بی دلیل کسل و بی حوصله این؟من خیلی مضطرب بودم یسری فکرا همش میومد تو ذهنم که آزار دهنده بود و یسری مشکل پوستی 😑

بعد کلی دکتر و تراپیست فهمیدم از سردی زیاد بدنمه 

متخصص طب سنتی تهران رفتم دوستان خیلی مهمه که چیزایی که طبق مزاج مون هست بخوریم خیلی خوراکیا در اصل مفیدن ولی طبق مزاجمون نیست مثلا توت فرنگی هلو خیار حتی آب زیاد برای من مضره فست فود پیتزا پنیر پیتزا اینا همش سردیه خوراکیای سوپرمارکتی برام ممنوعه 

خیلی مراقب سلامتی تون باشید مزاج تون و پیدا کنید 

کمبود ویتامین و گوارش بد هم میتونه باشه 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد ولی بیشتر برای من سردی بود الان که یکم پرهیز کردم خیلی بهترم خداروشکر

من طب سنتی اعتقاد ندارم ولی خداروشکر بهتر شدی من واقعا تغذیه و همه چیم خرابه خیلی تاثیر داره سلامتی تو روحیه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من طب سنتی اعتقاد ندارم ولی خداروشکر بهتر شدی من واقعا تغذیه و همه چیم خرابه خیلی تاثیر داره سلامتی ...

مرسی🥺اونی ک من پیشش رفتم پزشکه مدرک پزشکی فیزیولوژی و استاد دانشگاهه خیلی بلدن بعضیا واسه سلامتیت قبول داشته باش فست فود و شکر و نمک کم کن 

من طب سنتی اعتقاد ندارم ولی خداروشکر بهتر شدی من واقعا تغذیه و همه چیم خرابه خیلی تاثیر داره سلامتی ...

مرسی🥺اونی ک من پیشش رفتم پزشکه مدرک پزشکی فیزیولوژی و استاد دانشگاهه خیلی بلدن بعضیا واسه سلامتیت قبول داشته باش فست فود و شکر و نمک کم کن 

این آخرین باری هست پیام میزارم و مطمن باش تا صد سال دیگه هزاران بار کامنتم رو ریپلای بزنی به هیچ عنوان بازش نمیکنم و حذفش نمیکنم

متاسفانه متوجه شدم از وجودت تحقر بلند میشه 

توام کم به من و خانوادم توهین و ناسزا نگفتی ولی من خواستم ببخشمت که البته بخشیدمت ارزشی نداره بخوام کینه ادمهایی مثل تو 

توی دلم نگهدارم

بازم بزار بگم فقط خط اول پیامتو خوندم خدا شاهده میدونستم باز تا تهش بر اساس شعورت توهین کردی اما مهم نیست برام همین برام مهم بود به اندازه سهم خودم ببخشمت و خدا ازم راضی باشه دیگه برام مهم نیست تو چه شعور و شخصیت و گفتاری داری هر کسی با زبونش و کلماتش شعور و شخصیتش نشون میده توام نشون دادی 

البته بهت بگم تو تمام پستات دیدم با هر کسی درگیر میشدی چقدر توهین بهش میکردی با خیلی ها اینجا درگیر شدی

یکم برو اعتماد بنفس و عزت نفست بالا ببر انقدر حقیر نباش انقدر زبونت زشت باشه 

برای خودت و زبونت و مردم ارزش قاعل باش 

توهین بهت نمیکنم چون من مثل تو نیستم 

برای زبانم و گفتارم و نفسم ارزش قاعلم

سه ماه یا چهار ماه گذشته هنوز دنبال این بحثی جای خجالت داره 

از اول خودت شروع کردی هر چی حرف نامربوط بود توهین بود به من و خانوادم گفتی وقتی باهات مثل خودت رفتار کردم ناراحت شدی و جنجال راه انداختی 

فکر نمیکنی یکم زیادی رو داری؟ 😅

حالا برام مهم نیست که تو کی هستی چی هستی و یا چی گفتی خدا برام مهمه به سهم خودم گفتم باز بخشیدم 

برو خودتو اصلاح کن انقدر بی اعتماد بنفس و بی عزت نفس نباش انقدر هم با خانوادت و مردم نجنگ

منکه پیامم نخوندم ولی مطمن باش توهین همیشه به خود شخص برمیگرده و بیشتر خودشو درونشو توصیف میکنه 😉

ان شاءالله خدا هدایتت کنه 

هر چقدر دوست داری ریپلای بزن همشو حذف میکنم مطمن باش 👍

اینبار نی نی یار تگ نمیکنم چون توی شخصی که پیام هاتو براش فرستاده بودم گفتن بار دیگه تعلیق دائم میشی 

تعلیقت نمیکنم ولی انقدر مردم رو ازار نده 

اونقدر برای خودم ارزش قاعل هستم که دیگه جوابتو ندم و اهمیتی بهت ندم خودمو در سطح گفتار و رفتار زشت و ناپسندت پایین نمیارم 

امیدوارم یه روز متوجه این حجم از گستاخیت و خدا نترسیت بشی 

انرژی منفیت خیلی زیاده ولی از ته قلبم دعا میکنم خدا هدایتت کنه و جای این همه بار منفی قلبت بار مثبت بهت بده و بتونی یکم کلام و گفتارت زیبا تر کنی 

بنظر من وقتی میدونی سازگاری نداری تو این سایت نمون نه خودتو ازار بده نه مردمو 

یاعلی

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊