2777
2789
عنوان

اونایی که افسردگی دارین میاین

125 بازدید | 17 پست

میاین درددل؟

از وضع زندگیتون میگید؟

من چندساله درگیرشم

امشب احساس میکنم نفس کشیدن هم برام سخت شده

ناراحتی و غم و غصه دست از سرم برنمیداره

این ماه ۵کیلو کم کردم

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

چرا درمان نمیکنی 

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم افسردگی دارم. والا منم غصه بخورم ورن کم میکنم سعی میکنم فکر نکنم

از لحاظ مالی اوکی شده بودیم ک دو ماه پیش ی شکست مالی پیش اومد یکم سقوط کردیم ی چند ماه طول میکشه باز اوکی بشیم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سر چی افسردگی گرفتی؟من احساس میکنم هر چیزی یک دلیلی داره

افسردمی من نوجوونی شروع شد

سر اینکه از دوستام جدا شدم

بعدش یکی دوسال خوب بود

ولی وارد دنیای بزرگسالی شدم و مشکل پشت مشکل

افسردگیمم موندگار شد

مجدد نویت دکتر گرفتمولی امید ندارمیه موقعی قرصم میخوردم ولی تاثیر خاصی نداشت

نمیدونم ولی فقط تا اونجایی که دیدم زمان بر هست درمان افسردگی من خالم الان سالهاست درگیرشه و اینکه خودش نخواست درمان بشه هی رفته دکتر تا دید حالش کمی بهتر شد مجدد ول کرد

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

من از بعد از زایمان افسردگیم شروع شد

دوسال بدون دارو باهاش جنگیدم ولی باختم

با دارو شکستش دادم و الان حالم خوبه

حتما کمک از روانپزشک بگیر و در کنارش با دوستات وقت بگذرون

بیرون برو(سینما تئاتر رستوران پارک)

من خودم خوب شدم و تازه که خوب شدم فهمیدم چقدر حالم بد بوده از اون فضای بدی که بودم خارج شدم رفتم سرکار و بعدم دانشگاه و سعی کردم اصلا خونه نمونم چون خونه افسرده کرده بود و محیط

من از بعد از زایمان افسردگیم شروع شددوسال بدون دارو باهاش جنگیدم ولی باختمبا دارو شکستش دادم و الان ...

نوبت روانپزشک گرفتم ولی هیج دوستی ندارم💔