2777
2789
عنوان

خجالت از معاینه مقعد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 39 پست

منم مشکل بواسیر دارم چ دکتری باید رفت؟؟؟

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معاینه سریع تموم میشهفقط خودتو کنترل کن وآروم باشنیازه برای درمان

لباس مخصوص میدن ؟ 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

لباس مخصوص میدن ؟

بستگی به مطب و دکتر داره

اصولا نه چون زیاد طولانی نیست

فقط به حالت سجده میشی دکتر معاینه رو انجام میده وبعد میتونی بپوشی

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."

بستگی به مطب و دکتر دارهاصولا نه چون زیاد طولانی نیستفقط به حالت سجده میشی دکتر معاینه رو انجام میده ...

وای ...

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

نگران نباشقبل از اینکه بفهمی تموم میشه

نه خداروشکر نمیخوام برم، ولی الان فکرشو کردم واقعا شرایط سختیه😶‍🌫️

نه خداروشکر نمیخوام برم، ولی الان فکرشو کردم واقعا شرایط سختیه😶‍🌫️

مسلما هیشکی ازش خوشش نمیاد اما برای درمان نیازه

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."