2777
2789

سلام دوستای خوبم 

حالتون چه طوره شبتون بخیر باشه

کجایین درچه حالین

چه کارا کردین؟چه کارا دوست دارین انجام بدین؟

خلاصه که خواستم یه احوالی از هم سن و سالام بپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. خوبم. ذهنم درگیر مادرمه، همش حس میکنه سن و سالی ازش گذشته، نمیدونم مادرای شماهم همینجوری هستن؟ ...

خداروشکر که خوبی عزیزم

اره ادم یه کم نگران افزایش سن و پدر و مادرا میشه ولی نباید نگران بود ولی باید بیشتر هواشون رو داشته باشیم و مراقبشون باشیم

۷۶سردرد و ناامیدی از ازدواج امشب هم روز چهارم از کات بسر میبرم درسم تموم شدکارشناسی

چرا ناامید 

من دو سال ازت کوچیک ترم ولی به نظرم دلیلی برا ناامیدی نیست 

اولای کات ادم حالش بده به مرور درست میشه 

رو موفقیتای خودت فوکوس کن عزیزم امیدوارم بهترین ها واست اتفاق بیفته

خداروشکر که خوبی عزیزماره ادم یه کم نگران افزایش سن و پدر و مادرا میشه ولی نباید نگران بود ولی باید ...

من نگران نیستم از حسشون بیشتر میترسم و نگران میشم، مثلا مادر شما هم میگن که سن و سالی ازم گذشته؟ یا میگن توان بدنیم مثل سابق نیست؟ 

۷۶ م

لیسانس گرفتم خانه دارم.دوتا بچه هم دارم 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

من نگران نیستم از حسشون بیشتر میترسم و نگران میشم، مثلا مادر شما هم میگن که سن و سالی ازم گذشته؟ یا ...

خب سن که بالاتر میره توان کمتر میشه دیگه ولی نباید ترسید 

باید کمک حالشون باشیم اگرم نیاز به مراجعه به پزشکه که بهتره هر از گاهی چکاپ کنن