2777
2789
عنوان

بیاین بگین چه برنامه ای دارین براخودتون که کسی نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 34 پست

من از کارم اومدم بیرون.چون نتونستم تو اون کار توانمندی مو نشون بدم.الان با پس اندازی که داشتم و پول جیبی که شوهرم بهم میده و یک ساله پس انداز کردم همش و میخوام یه کار راه بندازم که مطمئنم شوهرم بهم افتخار میکنه و میتونم تلاش های اون واسه زندگی مون و جبران کنم و خودم و به خودم ثابت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منکه ساده تر نیستی حقوقم کامل میدم شوهرمپس انداز کنه اون نمیگه خودم میدم بش میگم من ولخرجم ولی بع ...

واقعا؟

داری اشتباه میکنی،خودت زحمت می‌کشی پس خودتم خرج کن و پس انداز کن عزیزم

من ک عاشق مخفی بودن و مرموز بودن هستم  حساب بانکیم مادرمم نمیدونه و اینکه الان تو کارتم ی تومن ...

ایولا بهت بخدا انقدتوذهنم نقشه کشیدم و بهم خورده ازخودم بدم میاد

سری پیش نزدیک یه تومن پس اندازکردم دزدبرد

بعدش نزدیک یک ونیم داشتم بخاطر بیکاری لودادمش

اندفه ازگشنگی بمیمم لو نمیدم

من هميشه هر كاري كنم شوهرم نميفهمه 

چون فقط ايراد گير و ضد حاله حتي خريد لباسي دكتري چيزي برم مثلا دكتر پوست يه چند بار قبلا رفتم ديگه هر چي ميشد اونو ميزد تو سرم 

خـــــدا معجزه كــرد انسان را آفــريد ...                                         ما معجــزه كنيم انسان بمانيم!!!

ميخوام شروع كنم پس انداز براي خودم بعد ميخوام يه كم به خودم برسم به پوستم و اينا ولي شوهرم نميخوام بفهمه و خانواده ي شوهرم

خـــــدا معجزه كــرد انسان را آفــريد ...                                         ما معجــزه كنيم انسان بمانيم!!!

انشالا اگه به  جایی برسم میخوام یک سوم درامدم رو صرف حیوانات بی سرپرست و خیابونی کنم.ی پناهگاه بسازم براشون و هرروز غذا رسانی کنم.دوست دارم مامانمو خوشحال کنم بفرستمش سفر اون جوری ک دوست داره خر جکنه

من دارم برنامه ريزي ميكنم واسه اقامت گرجستان هيچكي نميدونه حتي بابا و مامانم ميخوام لحظه اخري بگم ال ...

گرجستان؟؟؟ببخشید عزیزم میشه بپرسم چرا اون کشور انتخاب کردی؟؟؟اقامت گرفتنش راحته؟؟؟