2777
2789

من و یک آقایی آشنا شدیم برا ازدواج من خودم ازدواج ناموفق داشتم ایشونم ازدواج ناموفق و یک فرزند پسر داشتند ولی بنده بچه ندارم ایشون از یه شهر دیگه هستند ما شهرستانیم من قبول کردم که با ایشون ازدواج کنم اما امشب برگشت گفت چون تک دختری بیایی شهر ما با هم زندگی کنیم مادر تنها میشه مادرتو تنها نذار ی‌دانم تحمل غریبی نداری منم گفتم نه اینجور نیست و اینا خلاصه ادامه نداد و تموم کرد بعدش این آقا خیلی شرایطشون خوب بود تحصیل کرده بودن شغل خیلی خوب داشتند و زندگی قابل توجهی الان خیلی ناراحتم که این اتفاق افتاد

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.