2777
2789
عنوان

دخترا بی حیا شد یا من حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نود که فکر نمیکنم کم کم نوزده بیست سالشون بود

خواهر منم ببینی فکر میکنی ۲۰ سالشه من ۱۹ سالمه از من بزرگتره متولد ۹۰ ولی انقدر ارایش میکنه سن بالا میزنه 

ابرومونو برده هیچکسم حریفش نیست

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

خیلی بی حیا شدن متاسفانه

همش هم بخاطر اینستاس

یعده خراب اومدن مثلا بلاگر شدن

ب خودشون اجازه میدن با هرتیپی بیان جلوی دوربین و هر حرفی رو بزنن

کم کم روها باز شده حیاها ریخته

طرف با شلوارک پلنگی چسبون تو خونه اش جارو میکشه و داره روزمرگی هاشو مثلا با ما در میون میذاره

شلوارکه گیر کرده قشنگ وسط پشتش......

چی بگم آخه....‌‌

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

من اصلا واسم مهم نیس بقیه چیکار میکنن جلو چندنفر میتونیم بگیریم

همه همینجور بگن جامعه میشه پر وحشی قاتل که . اروپایی ها رو دیدی چقد به این تفکر دادن معتقدن؟ تو همه چیشون؟ من آلمانی‌ها رو میدونم. سر پارک کردن، رانندگی، سرعت در رانندگی، آوردن چیزهای ممنوعه، سیگار یا سگ توی پارک، تفکیک نکردن زباله ها، کلی تجربه دیدم و شنیدم که همه جا همه تفکر میدن توی آلمانی‌ها بخصوص اطلاع دارم

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

همه همینجور بگن جامعه میشه پر وحشی قاتل که. اروپایی ها رو دیدی چقد به این تفکر دادن معتقدن؟ تو همه چ ...

جلو چندتا بی حیا میتونی بگیری جلو چندتا حروم خور جلو چندتا انحراف میلیون ها نفر روزانه اینکارارو میکنن 

جلو چندتا بی حیا میتونی بگیری جلو چندتا حروم خور جلو چندتا انحراف میلیون ها نفر روزانه اینکارارو میک ...

پیامم رو ویرایش زدم. بچه خودتم باشن همینو میگی دوستم؟!

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

بچه خودم خوب فرق داره من مسئولشم

دقیقا همینه، شما به عنوان عضوی از جامعه مسئول جامعه هستید درحد خودتون.

یه سوال دیگه دوست و عزیزت چی؟ اونم بود بیخیال میشید مثلا؟

ولمون کن خانم برو ببینم میتونی همه رو درست کنی

اصلا متوجه نمیشی چی میگم. کی گفت همه. گلبول های سفید شما هم دونه ای یکی اینو بگن تاالان از سرطان، انگل یا باکتری مرده بودیم. بگن مثلا کمه سلول دیگه...