2777
2789
عنوان

میخوام گریه کنم

112 بازدید | 25 پست

الان تو مهمونیم..داییا و خاله هام اینجان همشون وضعشون توپ توپ شده تو این چند سال اخیر و در عوض ما وضمون به زیر صفر رسیده..دیروز فهمیدیم پدربزرگم قایمکی با دایی هام رفته خونشو به اسم سه تا از داییام زده درحالیکه همیشه بهمون میگفتن سهم مارو میدن اینا طبقه دوم هم به اسم خودشون دارن طبقه اولم بین خودشون تقسیم کردن یعنی دخترا رو محروم کردن ..گریم میاد میبینم ما قراره تو این وضع بمونیم اما دایی هام هرکدوم ۱۰...۱۵ میلیارد بهشون میرسه..هیچکدوم از خاله هام جز مامانم نمیدونه مامانم از دیروز هی گریش میگیره اما بهشون نگفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیطونه میگه بری تف بندازی تو صورت بابابزرگت

مامانم یه ساعتو نیم راه رو گریه کرد تا خونه بابابزرگم اما چون ننمم نمیدونه نتونست با بابابزرگم حرف بزنه ..دیشب دیدم تو جاش گریه میکرد صبحم گریه میکرده 

چرا باید حقش رو بگیره

قرار بود فقط به مامانم بدن چون بقیه خاله هام دارن اما اونام راضی نیستن از ته دلشون اما اونم نزدن ..سهم ۲..۳ میلیاردیشونو ندادن میخوان یه میلیارد با منت بدن به مامانم

عزیزم شاید جای دیگه برامامانتون نگهداشته زود قضاوت نکنین بعد اگه اینجوری نیست بهتره مامانت تنها باپد ...

نه هیچی ندارن فقط خونه و ماشین بزرگ بود اونم ماشین واس دایی کوچیکم موند خونه هم دو طبقه برا پسرا