2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی نگاه نکردم خب چرا مغازه ها ندارن

یه نگاهی بنداز اکثر غرفه‌های عطاری تو باسلام دارن‌ .نمی‌دونم والا تا حالا حضوری این چیزا رو نخریدم برا همین نمی‌دونستم مغازه‌ها ندارن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

موم سرد نیاز ب پد داره .. این نه عین عسله میچسبونی با دست میکنی

اینو من دارم امشب هم لوازم آرایشی رفتم پر بود تو مغازشون بیشتر تو لوازم آرایشی هایی برو که از اینا پیدا میشه از اونایی که فقط روتین پوستی و آرایشی دارن نرو 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

یه نگاهی بنداز اکثر غرفه‌های عطاری تو باسلام دارن‌ .نمی‌دونم والا تا حالا حضوری این چیزا رو نخریدم ب ...

شما از صمغ عربی یا موم سرد استفاده کردین تابحال؟ اطلاعی راجبش دارین ک کدوم یکی بهتره

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
اینو من دارم امشب هم لوازم آرایشی رفتم پر بود تو مغازشون بیشتر تو لوازم آرایشی هایی برو که از اینا پ ...

کدومو؟ موم سرد خریدم اما صمغ نداشتن ..شما استفاده داشتین ازین دوتا؟

همون موم سرده شبیه ژلع با دست جمع میشه قبلن استفاده کردم درد دارع شما استفاده کردی؟نتیحه داده؟

من دو روز پیش موم سرد خریدم اره عالیه بار اولم بود .. قشنگ از بیخ میکنه .. فقط دنگ و فنگ داره دیگه با عربی بهتره

کدومو؟ موم سرد خریدم اما صمغ نداشتن ..شما استفاده داشتین ازین دوتا؟

همین که نیاز به پد و گرم کردن نداره عسلی و اینا داره

من اینکه عسلیه همینجور میزنی می‌کنی  بدون نیاز هیچی فعلا استفاده کنم دیگه امشب موم سرد کنز و پدش خریدم است کنم

همین که نیاز به پد و گرم کردن نداره عسلی و اینا دارهمن اینکه عسلیه همینجور میزنی می‌کنی بدون نیاز ه ...

راضی بودین؟ مارکش چی بود 

راضی بودین؟ مارکش چی بود

بدک نیس اما خیلی دستم درد کرد اونجوری که فکر میکردم نبود بدنتم خیلی چسبانک می‌کنه باید بری بشوری سریع ی عالمه هم مو زیرپوستی در اوردم الان پاهام داغون شده 

مارکش انگلیسی و عربی بود خودمم نمی‌فهمم 

شما موم سرد استفاده کردین چطوره خوبه کامل می‌کنه مو رو یا دون دون میمونه 

بدک نیس اما خیلی دستم درد کرد اونجوری که فکر میکردم نبود بدنتم خیلی چسبانک می‌کنه باید بری بشوری سری ...

بار اولم بود پاهامو کامل کند اما شکمم رو نه انگار قیچی کرد تهش موند