2777
2789
عنوان

واقعا تعجب کردم از این حرف

132 بازدید | 11 پست

تبلیغات فیلم ایرانی کج پیله رو دیدین

ک الان داره جدیدا تبلیغ میشه با بازی الناز شاکر دوست و نعیمه نظام دوست و... 

یکی از بازیگرا تو فیلمه میگه 

مردا غیر از شکمشون و زیر شکمشون ب هیچ چیز دیگه ای فکر نمیکنن!!! 

چجور تو فیلم ایرانی انقد همه چی راحت میگن

از کی تا حالا... 

اینکه یه ضرب‌المثل قدیمیه و حتی به اندازه محتوای فیلم‌های به اصطلاح طنز سال‌های اخیر هم بی‌ادبانه نیست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا این چه حرفی بود😐😐😐😐

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

دیدن دیگه هیچکس فیلما و سریالای ایرانی مزخرف شونو نگاه نمیکنن

گفتن کل فیلمامون بشه حرفای جنسی و شوخیهای جنسی 

که ببینن بخندن مردمم عاشق اینچیزاهستن تاازین حرفا بزنی میگن وااای عجب فیلم خنده داری 

واقعا مضحکه 

جدیدا فیلم ها جز مزخرف و بی حیایی و حرفای جنسی چیزی ندارن

واقعا فکر میکنن با این چرندیات مردم رو میخندونن

ولی هیچ چیزی مثل فیلم های قدیم نمیشه

طنز های مدیری 

عطاران

آقا خانی و خیلی های دیگه که عالی فیلم میساختن 

بهترین کار اینه نبینیم و اعتراض کنیم تا فیلمنامه درستی بدن بیرون و مردم رو خر فرض نکنن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

متاسفانه از اون سینمای فاخر که فرهنگ  اصیل ایرانی رو نشون میداد به درجه ای رسیدن که حرفهای نامتعارف می‌زنن و رفتار نامتعارف نشون داده میشه  اگه یکی هم بپرسه چرا و بگن این چیزها   خوب نیست بهش حمله میشه طالبانو تندرو هستی  انگار  بعضی از سینماگرا دارن زمینه ‌رو برای نمایش مسایل اتاق خواب آماده می‌کنن که البته از جهت بعضیا خیلی مهمه و اگه نباشه یعنی آزادی نیست 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه