2777
2789
عنوان

عمم داره چصی خواستگار دخترشو میاد

203 بازدید | 25 پست

برگشته میگه رفتیم پاساژ یه خانومه افتاده دنبالمون ک تو رو خدا ادرس و شماره تلفن بدید ما بیایم خواستگاری

ساییده مارو با خواستگارای اون عن خانوم

اه اعصاب ادمو خرد میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ناراحت میشم مامانم از ازدواج و خواستگاری بقیه میگه یا فامیلامون از خواستگارای دخترشون میگن دلم میشکنه یه جورایی باور کنید این مسائل واسه ما اصلا جذاب نیستن بیشتر رو مخن 

بعضی نمیدونم فازشون چیه همش از این چیزا میگن من فک میکنم پیش خودشون ی فکرایی میکنن که ما ی برادری کسی رو ببریم خواستگاریشون اینا رو میگن که دیگه بیاین.خواهرشوهر من همینه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ن متاسفانه خواستگار زیاد دارهچادریه همه ام فک میکنن چ دختر خوبیهنمیدونن چقد اخلاقش گنده

صرفا ربط به چادری بودن نداره شاید سرزبون خوبی دارن ....

ولش بی توجه باش هرچی ازش زیاد تعریف بشه یجا گند زده یا میزنه

ن متاسفانه خواستگار زیاد دارهچادریه همه ام فک میکنن چ دختر خوبیهنمیدونن چقد اخلاقش گنده

این مردم واقعا ظاهر بینن ، تنها ملاکشون چادره من اصلا چادری نیستم ، با حجابم نیستم 😂چندشال پیش یه اداره ای بودم که باید به شدت چادری و پوشیده میرفتی ، انقد خواستگار برام میومد ، چقد پسرا میوفتادن تو خیابون دنبالم میگفتن ادرس بده با مادرم بیام

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

صرفا ربط به چادری بودن نداره شاید سرزبون خوبی دارن ....ولش بی توجه باش هرچی ازش زیاد تعریف بشه یجا گ ...

سر زبونش بد نیس ولی خب این ک توی مثلا خیابون براش خواستگار پیدا میشه بخاطر چادرشه