2777
2789
عنوان

عفونت در بارداری لطفا بیاین

498 بازدید | 19 پست

خانما دیروز جوتب از گرفتم فهمیدم عفونت ادرادی دارم‌قبلش هیچ علامتی نداشتم‌ولی امروز صبح یکم سوزش ادرار دارم..خیلی نگرانم چیکار‌کنم قرص سفالکسین هر ۶ ساعت میخورم کسایی‌ک عفونت داشتین بگین برای جنین ضرر نداره؟چیزی نمیشه؟

هیچی نمیشه.نگران نباش.خیلی شایع عه.منم گرفته بودم بارداری اولم. دارومو خوردم یه هفته بعدش کاملا رفع شده بود

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

عفونت باعث زایمان زودرس پاره شدن کیسه آب عفونت چشم نوزاد ک بسته شدن دریچه اشک بعد از بدنیا اومدن میشه حتما باید دکتر زنانت دارو بده خودتونم آب زیاد مصرف کنین تا میتونین تو خونه لباس زیر نپوشین بهداشت شوهرتونم رعایت کنه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی همه زنا باردار عفونت ادراریو دارن با دارو برطرف میشه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
سکته دادی بنده خدارو

خوب عزیزممم آدم کج بشینه راست حرف بزنه دکترم  همینو میگه بایددرمان کرد اگر بگم هیچ خطری نداره که انوقت بیخیالش میشه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
من عفونت واژن دارم زیادرفتم بهم ژل کلیندامایسین داداستفاده کنم قرص گفت نمیشه

به من قرص واژینال دادن قبل بارداری هم عفونت داشتم با عسل درمانی و عنبرنسا خوب شدم ولی الان ک باردارم میترسم

منم از اول داشتم...بحدی قاچ قاچ میشد،و زخم، فقط ژل شستشو داد،ماه دوم و سومم ادامه داشت...

کلل شورت نپوشیدم.حتی یبار اگر پوشیدم شستمش...

و بعد دستشوئی با دستمال خشک میکردم و حتی بخودم سشوار خنک میگرفتم تا کاملا اون ناحیه خشک بشه  

منم از اول داشتم...بحدی قاچ قاچ میشد،و زخم، فقط ژل شستشو داد،ماه دوم و سومم ادامه داشت... کلل شورت ...

من الان ۱۹وهفته هستم دعا کن توروخدا خوب بشه اصلا حالم‌گرفتس از صبه

خوب عزیزممم آدم کج بشینه راست حرف بزنه دکترم  همینو میگه بایددرمان کرد اگر بگم هیچ خطری نداره ک ...

نه عزیزم من هنوز دکتر نرفتم دارم قرص میخورم البته با تجویز دکتر یکی از فامیلامون دکتر استش پزشک عمومی هستش گفت سفالکسین بخور هر ۶ ساعت منم از صب تا خوردم گفت سفالکسین هیچ ضرری نداره