2777
2789

من سال دومیه که پشت کنکورم ، کنکور تجربی 

سال اول هدفم فرهنگیان بود و بسیار تلاش کردم ولی برای کنکور اصلی چیزی نخوندم و فکر میکردم تاثیری نداره ولی بعدا فهمیدم که خوب دیگه خیلی دیر شده بود 

سال دوم یعنی امسال هم اصلا انگیزه ای نداشتم و اصلا تلاشی نکردم و موسسه ی غیر انتفاعی قبول شدم که اصلا دوستش ندارم و نمیرم 

حالا میخوام شروع کنم به انسانی خوندن و احتمالا منابع فرهنگیان برای امسال ولی هیچ ایده ای از انسانی ندارم عمومی ها که تقریبا هموناست که توی تجربی خوندم برای اختصاصی ها یکم تردید دارم که یک وقت نتونم خوب پیش برم 

حالا ازتون میخوام نظری پیشنهادی دارید برای پیش رفتن و اینا دریغ نکنین واقعا و رشته هایی که توی انسانی بازار کار خوبی دارن و معرفی کنید لطفا ...

عذر میخوام بابت طولانی شدن ...

عزیزم انسانی هم سختی خودشو داره ولی شما اگه زبان و ریاضیاتت قوی باشه خیلی جلو میفتی

رشته های خوبش هم حقوق، مدیریت، روانشناسی و حسابداریه

ولی خب فرهنگیان حرف اولو میزنه

معمولا میگن قبولی فرهنگیان با رشته انسانی راحت تره تا تجربی

✨اگر چرخ وجود من از این گردش فرو ماند، بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رشتتون چی بوده؟من از اواسط آبان شروع بکنم با اولویت نهایی ها میتونم روزانه قبول بشم؟

من خودم دوازدهم انسانی هستم 

ببین اختصاصی هاش یکم زیاده و هم تحلیلی و تمرینی داره هم حفظی اگه واقعا بخونی اره 

من ریاضیم زیاد خوب نیست ولی زبانم خوبه

اگه ریاضی و زبانت عالی باشه

میتونی تو کنکور رتبه خوبی بیاری

چون اکثرا بچه های انسانی این دوتا درسو بیخیال میشن

✨اگر چرخ وجود من از این گردش فرو ماند، بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند✨