2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شکلیه چهرشو توصیف کن؟

صورت گرد و سفید چشمای کشیده و مشکی 

ابروهای پرررر 

نیاز نداره به مدادی چیزی 

مژه هاش مشکی 

دماغ خیلی کوچولو 

لبای کوچولو 

اندام خوشگل کمر باریک

سینه ها پر 

باسن پر و خوشگل

پوستش سفید 

موهاش مشکی و پر 

دستاش کوچولو 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

یه همکلاسی داشتم پوستش سفید صاف معمولا و یدونه و چشمای خیلی شهلا ، خیلی درشت نه ولی ریزم نبود و مژه هاش ی طوری بود انگار خط چشم داره ، صورتش لاغر نبود و پر بود و ابروهاش قهوه ایه کمرنگ و از من یاد گرفته بود موهاشم چتری میزد میریخت رو پیشونیش ک بهش میومد خیلی و لباشم هیجوقت خشک نبود و قلوه ای بود قشنگ و دماغشم متناسب با بقیه اجزای صورتش و قدشم ۱۷۵ و وزنشم متناسب 

به جز خودم یا خودم رو هم حساب کنم؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چه شکلیه؟

صورتش گرده سفیده چشاش خیلی درشت و کشیدس چشم و ابرو مشکی پر پررر موهاشم فر درشته اندامش که ماشالللا کمر باریکک باریک بقیه جاها پررر شبیه فرشته هاست بخدا

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔