2777
2789

امسال کنکور دادم، سال سختی بود برام، هیچجااا نرفتم، قبلا هم کلا جایی نمیرفتیم، زندگیمون خیلی کسل کنندس، همیشه تنها بودم، الانم دوستام یا نیستن نزدیکم یا پایه تفریح نیستن، یا خبری ازشون نیست، بعد کنکور توقع داشتم خانوادم منو ببرن بگردونن یه سفری جایی یکم تفریح کنم یکم خستگیم در بره، ولی بازم همون روال فقططط بمونیم تو خونه ،تنها تفریحمون مهمونی رفتن و مهمون اومدنه اونم زیاد نیست

این هفته ام نتیجه کنکورم اومد حالم خوب نیست، هیچجام نمیریم، همش بیکارم، دیگه حتی کلاسیم نمیرم، چون خستم حوصله هیچیو ندارم، دلم تفریح با ذوق میخواد دلم شادی میخواد، ولی نیست، خودمم راه دور نمیتونم برم هنوز، اینقدر عصبی و ناراحتم اینقدر فشار رومه که سر کوچیکترین چیز الان با خانوادم قهر کردم زود عصبی شدم. چیکار کنم اخه😢 احساس تنهایی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت عزیزم تو قوی تری و موفق

پدرم اصن به تفریح اهمیت نمی‌ده ‌همیشهههع از بچگیم فقط کار و درس و خاب

الان که فشار رومه همش عصبیم ناراحتم بی قرارم، دلم تفریح میخواست، که بازم بهونه میاره همش.. حالم بده از همه چی، یهو همه مشکلام حمله کردن😔

بزن بیرون از خونه یه کلاس ورزشی یا باشگاه برو

نمیتونم تنها جای دور برم، از اول مرداد هی میرم میدون پایینیمونو میام، دیگه حالم ازش بهم میخوره

الان اینقد فشار روم بود سر هیچی سرشون داد زدم😢