2777
2789

مادری که فرق می ذاره  ته دلش به هیچ دردی نمیخوره از نظر من

( مجردم و تجربه همچین مادری نداشتم )

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ندارم 

من حتی گربه هامم به یه اندازه دوست دارم فرق نمیزارم😐

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

به نظر من مادر ها اون بچه ای رو دوست دارن که از همه بیشتر شبیه به خودشونه و دقیقا اون سختی هایی که تحمل کردن بچه هم تحمل کرده که این اشتراک از دردناک ترین اشتراک های دنیاست

پدر یا مادری که براش فرق کنه رو نمیتونم درک کنم ...

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ببین،من یه دختر دارم،یه پسر،نمیتونم بگم کدوم رو بیشتر دوست دارم ولی جنس دوست داشتنشون باهم فرق داره،مثلا پسرم چون کوچیکتره یه کم بیشتر دست نوازش به سرش میکشم یا گاهی نازش میکشم،اما دخترم رو هم خیلی توجه میکنم،یعنی محاله چیزی بخوادذو براش آماده نکنم،دائم حواسم بهش هست،حالا نمیدونم از دید بچه ها چطوریه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....