2777
2789

روزی ده تا تاپیک اینجا میبینم با این مضمون 

دوست پسرم کتکم زده من دوسش دارم نمیتونم ول کنم

دوست پسرم فحش داد دوسش دارم نمیتونم ور کنم

میخوام ازدواج کنم ولی مادرش مخالفه 

میخوام ازدواج کنم ولی فلان بهمان 

بابا باری ک کج میره رو چرا میخواید به تهش برسونید 

این خانمای متاهل با سالها تجربه ی سخت و غمگین ، میان مدام تصیحتتون میکنن ، این تجربیاتی که به شما میگن حاصل عمر بر باد رفته و موهای سفید شده ست 

یک جمله ی یه خانم متاهل میتونه شمارو از ۱۰ سال بلاتکلیفی و غم نجات بده

نشد یه روز بیام اینجا نبینم یکی دنبال جادو برای بدست اوردن یه پسر لاابالی نباشه

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

منی که نمیخوام تا ۲۵ سالگی نگاه به پسرا کنم🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

متاسفانه منم تو خیلی از این تاپیک ها نصیحت میکنم اما کسی که خوابه میشه بیدار کرد این جماعت خودشونو زدن به خواب و نمی‌خوام بیدار بشم و فکر میکنن میتونن همه چیو درست کنن .خودشونو لایق آرامش نمی‌دونن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی که نمیخوام تا ۲۵ سالگی نگاه به پسرا کنم🤣🤣🤣

کار خوبی میکنی ، منم دیگه تقریبا ۲۶ سالمه ، خداروشکر خودم کارمو دارم خونه زندگی دارم مجردم تاحالام وقتمو برای یه پسر نذاشتم 

دقیقا 

زمان ما اینجوری فضای مجازی پیشرفت نکرده بود اطلاعات کمی داشتیم ،با خودم میگم اگه اون زمان از این پیچ های مشاوره و خانواده بود حداقل چند تا چیز یاد می‌گرفتم اجرا می‌کردم نه اینکه نمی‌دونستم چکارباید کنم

متاسفانه منم تو خیلی از این تاپیک ها نصیحت میکنم اما کسی که خوابه میشه بیدار کرد این جماعت خودشونو ز ...

نمیفهمن یه جمله ای که یه خانم متاهل میگه فقط یه جمله نیست پشتش سالها غصه و رنج خوابیده 

دقیقا زمان ما اینجوری فضای مجازی پیشرفت نکرده بود اطلاعات کمی داشتیم ،با خودم میگم اگه اون زمان از ا ...

دقیقا درسته 

بله یه نصیحت خواهرانه ازماخانمای متاهل وباتجربه به شمادخترخانمای گل:

این عشق وعاشقیهای الکی 

قرارگذاشتن های الکی که اسمش عوض شده ،شده دیت

دلبستن های الکی

فقط انرژی و تمرکزتون رو ازتون میگیره، انرژی و وقتی که فقط باید بزارین برای درس و یادگرفتن هنر ... ازهرلحاط فکرکنید رو زندگی آیندتون تاثیر میزاره بهتره بگم لطمه میزنه...

نمیفهمن یه جمله ای که یه خانم متاهل میگه فقط یه جمله نیست پشتش سالها غصه و رنج خوابیده

متاسفانه اعتقاد دارن این فرق داره این داستانش جداست من میتونم .تا خودشون با دست خودشون تجربه تلخ نداشته باشند به حرف ما نمی‌رسن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

متاسفانه اعتقاد دارن این فرق داره این داستانش جداست من میتونم .تا خودشون با دست خودشون تجربه تلخ ندا ...

درسته ، اون موقع میان میگن اره ما ازدواج کردیم هیچکی نبود به ما بگه چیکار کنیم 

درسته ، اون موقع میان میگن اره ما ازدواج کردیم هیچکی نبود به ما بگه چیکار کنیم

دقیقاا ‌بله