2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود بازم مثل قبل همسرم و پسرم اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 26 پست
از یه هفته قبل تولد یاداوری کن و روز تولدتو خیلی مهم جلوه بده و بفهمون ک باید یه حرکتی ک لایقشی بزنن ...

قبلنا همین کارو میکردم

بعد گفتم چرا یادآوری کنن

اگه براش مهم باشم خودش باید یادش باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امسال خودم برای خودم کیک گرفتم بعدم حاضر شدم به شوهرم گفتم حاضر شین شام تولدمه باید بریم بیرون شونصد‌بارم تو ماشین گفتم کیکمو خودمو خریدم 🤣اونم بعد شام پول برام کارت به کارت کرد  

ناراحت نباش خودت مهمی 

خوشحالیتو وابسته هیچ آدمی نکن عزیزم درسته سخته اما شدنیه امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه و خدا تو رو ببینه و چه کسی کافی تر از خدا؟ تولدت مبارک زیبا جان🌷💐❤️

شوهر منم امسال تولدمو هیچ کاری نکرد و حتی تبریکم نگفت فرداش زندگیو براش جهنم کردم دید اوضاع خرابه زود پول زد برام ولی ارزشی نداشت برام 

انتظار داشتم روز تولدم یه شاخه گل بده بهم تبریک بگه 

همسر منم یادش نبود ولی من درکش کردن چون اون موقع خیلی مشغله فکری داشت 

میخواست یه قرارداد مهم ببنده 

بعد که یادش آمد کلی معذرت  خواهی کرد البته جبران 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

تولدت مبارک عزیز 

برات بهترینهارو آرزومندم 

عزیزم درگیر دنیای خودت باش 

من درک میکنم که چقدر سخت هست چون در موقعیتت قرار گرفتم اما چاره ای نیست وقتی قصد جدایی نداری به هر دلیلی 

بهترین کار اینه که درگیر دنیای خودت باشی

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
پارسال هم یادشون نبودفهمیدم دیگه دوسم ندارن

نه اینجور نگو.‌باور کن همسر منم تولد برام نمیگیره. ولی من اصلا به دل نمیگیرم.‌تازه من براش تولد میگیرم.‌میدونی چرا. خوب میدونم دوستم داره ولی بعضی مردها هم فراموشکارن.  هم مدلشونه. یاد ندارن. اگه مرد خوبی هست قدرش و بدون و بهش گیر نده. حالا دوست داری کم کم بهش بگو با زبان خوش. که من روز تولدم دوست داشتم یک‌تبریک حداقل بهم گفته بشه.