2777
2789

چجوری توجهشون جلب میشع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🩷

خودم که متوجع شدم پارتنرم وقتی از ظاهرش تعریف میکنم خوشش میاد

«اونایی که میگن ماه تولد چرت و پرته کامنت ندارن برای سرگرمی پرسیدم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه تولد چرت و پرته

(صرفا جهت حرص دادنت😂)

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من خردادی ام پارتنر ندارم راستش اومدم با چماق دعوا کنم متن رو خوندم کنار گذاشتم چماق رو😐😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

😂😂

والا دیگه باید احتیاط کرد چماق رو با خودت داشته باشی😃🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

آره اتفاقا شوهرمنم خردادیه وقتی ازش تعریف میکنم خیلی خوشش میاد،یاتوجمع حرفاشوتایید میکنم...ولی درکل ...

من با یکیم خرداده ولی برعکس انگار تیره احساسی خدشو نی نی می کنه مهربونه و زبونباز 

ماه خرداد باید از ماشینش تعریف کنی

من خردادی ام از ماشین بابام تعریف کنن میخوام برم بزنم تو دهن شون اسی این کار رو نکنی ها🤣🤣🤣🤣🤣