2777
2789
عنوان

ناامیدم میکنن از دانشگاه حالم بده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 60 پست

اتفاقا روانشناسی بهترین رشته ش !!!!

به اعتقاد من رشته ی روانشناسی تنها رشته ایی است که قبل از اینکه ما به واسطه ای این رشته بخواهیم به دیگران کمک کنیم ،این رشته یعنی روانشناسی به ما کمک میکنه که  بهترین ورژن خودمون باشیم . این رشته به ما کمک میکنه که در خودشناسی ، ذهن آگاهی، روابط بین فردی ، زناشوئی، همسر داری ،سواد رابطه ،  فرزند داری و ... بهترین خودمان باشیم و بعد به دیگران کمک کنیم و پول دربیاریم !!! قدرت تحصیل در رشته ی روانشناسی رو هیچوقت دست کم نگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا همین نیست همش بهم گیر میده کلا باهام ناسازگاری میکنه

خب همین نشونه هاست که به آدم میگه نیازه که دوباره رو تصمیمش فکر کنه که درسته یا نه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
پس مشکل رشته نیست. شاید کلا مخالف دانشگاه رفتن شماست.‌ خودش تحصیلات دانشگاهی داره؟

نه نداره دیپلمم نتونست بگیره

من می‌توانستم دولتی بیارم چون شهر دور بود تراست🥲

تو هم بگو به کسی مربوط نیست😇

من یه بار مهندسی رو هم رد کردم 

الان میخام برا پرستاری بخونم 

علاقه شدید به درس دارم 

اینا درک نمیکنن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

نه نداره دیپلمم نتونست بگیرهمن می‌توانستم دولتی بیارم چون شهر دور بود تراست🥲

فرزندم؟ 

قصد تجدید نظر نداری؟ 

جدی میگم 

نه یکم فک کن؟ 

ببین تا الان این بشر چقدر تورو عقب انداخته؟! 

دعوتت می کنم به گروه روانشناسی ام. می تونی هر هفته در جلسات آنلاینمون شرکت کنی. اون دیدگاهش اینکه میری و روش تشخصی میذاری. ولی دیگه روانشناسی مثل قدیم‌ نیست. بهره اش به همه میرسه. 

روانشناس

فرزندم؟ قصد تجدید نظر نداری؟ جدی میگم نه یکم فک کن؟ ببین تا الان این بشر چقدر تورو عقب انداخته؟!

نمی‌دونم چیکارش کنم بخدا کلافم ادعا داره دوستم داره

ای کاش همون دولتی میرفتم جنگ روانیش که یکیع

نمی‌دونم چیکارش کنم بخدا کلافم ادعا داره دوستم دارهای کاش همون دولتی میرفتم جنگ روانیش که یکیع

ای چجور دوست داشتنیه؟ 

الان که نامزدی بیشتر شبیه اسارته 

حالا وای به حال بعدش