2777
2789

ی بنده خدا تو طایفه شوهرمه خیلی هم خیرخواه ما هست من دقیقا پنج مورد الان یادمه بهش گفتم و چند روز یا هفته بعد اون چیز کااااملا عوض شد حتی درباره زندگی داداشم گفت خوبن با پدرزنش گفتم اره خیلی خوبن و.... دیگه در عین ناباوری اینا کارد و خیار شدن 

و چندین موضوع اینطوری که پای زندگی در میون بوده 

بنظرتون چرا اینطوری میشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوبی بگم بد میشه بدی بگم بدتر میشه شاید طرف تو دلش خیر خواه نیست نمیشه فهمید یا جشمش شوره نگی بهت ...

نه این خیلی خوبه مارو خییییلی دوست داره

ولی واقعا نمیفهمم چرا اینطوری میشه 

چشمش شوره!منم هر وقت جایی از شوهرم تعریف کردم طی چند روز بعد دعوای شدیدی کردیم.

وای یعنی انقد شور من دیگه سعی میکنم هیچی نگم ولی انقد بهمون نزدیکه که اصلا فکر اینکه چشمش شوره ب ذهنم نمیاد

نه این خیلی خوبه مارو خییییلی دوست دارهولی واقعا نمیفهمم چرا اینطوری میشه

یه چیزی بگم؟

تو این دنیا هرچیزی ممکنه پس برا خودت چهار چوب نساز از ادما

من ادمایی رو شناختم ک هرگزززز باورمونمیشد ذره ای حسادت داشته باشه اما بعد دیدم.عینا طرف چ حسادتی داره و قایم.میکنه

از هیچ کس بت نسازید من اینو ازین زندگی فهمیدم

هچ وقت پیش یکی خوبیه یکی رونکنین مطمننن گندش درمیاد

الان فکر کن داداشم زن داداشم داستان شده زندگیشون و پدرزنش که تا دیروز میپرستید داداشم رو همههه فامیل هم میدونستن الان کلا قطع رابطه دیگه خونه پدرزنش هم نمیره من اینارو به کسی نگفتم ولی واقعا اعصابم بهم ریخته 

الان فکر کن داداشم زن داداشم داستان شده زندگیشون و پدرزنش که تا دیروز میپرستید داداشم رو همههه فامیل ...

من یکنفرروداشتم خیلی بهم میرسید تاکه زبون اوردم شد بدترین ادم زندگیم

راست میگی واقعا درسته

اره قشنگم من اینو با زخمی شدنای وحشتنام فهمیدم و بارها بهم ثابت شد چون عین تو فک.میکردم ما چون خودمون خوبیم فک میکنیم همه عین خودمونن اما کسایی بهم تو دلشون حسادت مکیردن اونم ب شکل بدجور و ناجور ک بگم باور نمیکنی اونم حسادتی ک عمیقا میسوختن اما من اصلا تو کتم.نمیرفت حتی یه درصد همچین فکری کنم حالا کامل عین روز برام همه چی روشنه

پس شادیاتو بهش نگو هرچی پرسید بگو شکر