2777
2789

من ی خونه رو واس ۱هفته اجاره کردم بعد تو اگهی نوشته بود روزی ۸۰۰با پمپ 

ولی چون گفتم‌۱هفته ب ۷۰۰راضی شد 

اومدم و پیشنهاد دود قلیون و مشروب داد گفتم ن نمیخوام رفت

بعد شب ساعت ۱ آب قطع شد پمپ خاموش کرده گفت مستاجر دیگ بی اجازه خاموش کرده برو پایین روشن کن رفتم روشن کردم باز فردا گفت قبلا گفتم هروقت خواستی خاموش کن 

دیشب پیام دادم من میخوام تخلیه کنم فردا ظهر کلید بهتون میدم گفت ن نباید بری دیگ هیچی نگفتم ن آره ن خیر 

فرداش ینی امروز خالی کردم ساعت ۱ زنگ‌زدم و پیام ک خالی کردم رفتم در قفله بیا کلید بدم  خبر نداد تا الان 

الان زنگ زده کلید بده خسارتم بده ک قراربود ۱هفته وایسی داری زودتر میری گفتم ن تو بقیه پولم باید بدی گفت ندی میرم کلانتری میگم از خونم دزدی کردی تلفنی گفت صبط نشده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شما برای یک هفته اجاره کردی اون هم یه جورابی حق داره

ن خونه رو اول درست حسابی تحویل میدن پول میگیرن بعد بازی درمیارن 

یجای دیگ قبلا بودم دوهفته اول ب اول هفته ها گفت پول بده دیدم منصفانه است دادم هفته اول اذیت نکرد اول هفته دومی ک پول دادم دیگ طلبی نداشت ازم 

شروع کرد ب اذیت تلویزیون قطع کرد آنتن رو 

لباسشویی برداشت ب بهانه ک لباسشویی ام خرابه میارم دیگ نیاورد همه لباسهام کثیف شد 

روز اخر همجا رو تمیز کردم تحویل دادم با پررویی گفت ب این میگی تمیز؟ باید پول نظافتچی بدی بیارم تمیز کنه چرا چون رو تلویزیون گرد و خاک بود 

اعصابم خرده چرا بعدا یادم اومد اونجا حواسم نبود چون همونروز اسباب های مادرش آورده رو همچی خاک نشسته بود اولم خودش کثیف تحویلم داده بود ن جاروبرقی ن دستمال گردگیری همجا خاک بود اپن و چنتا جا رو تمیز کردم بقیه رو دست نزدم بعد انگار من نوکر اونم خونه خاکی رو واسش تمیز کنم حتی دوروز قبلش اومد تخت خواب جابجا کنه عمدا لیوان یبار مصرف مچاله انداخته رو اپن ک یا من بردارم یا نکنم بگه خونه رو کثیف تحویل دادی 😕

بخاطر پمپ زودتر تخليه كردي؟

آره چون دوروز بودم منک هرروز دوش میگیرم حموم نتونستم‌برم چون تنهام ترسیدم لخت باشم آب قطع کنه باز دستشویی همونجوری بلند شدم اومدم بیرون خودمو نجات دادم 

موهای کفی و تن خیس اگ بودم چی 

بعد میگم مجبور شدم برم نصفه شب طبقه پایین پمپ‌وصل کنم گفت چاه ک خالی نکردی 

قرارداد یک هفته ای نوشتین؟اگر نه بذار بره شکایت کنه بدرک

ن دیشب رفتم‌کلانتری صورت جلسه نوشتن  و کلیدا دادم بهشون 

سرهنگه بهش زنگ‌زد گفت دیگ جرات نداره دنبال قضیه رو بگیره