2777
2789
عنوان

خانومایی که از همسرتون جدا شدین

220 بازدید | 28 پست

توروخدا بگین با حس و نیاز عاطفی تون چیکار میکنید ؟ واقعا چاره ش چیه ؟

این کمبود رو چطوری میشه جبران کرد 

واقعا کم آوردم دیگه😭

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله الان مهر طلاق خشک نشده پارتنر بعدی اومده   شما چطور تنها موندی    کلا تنها نیازی که حس نمیشه همون عاطفیه

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

تو الان مثل یه دختر مجردی که کمبود عاطفه داره میتونی با باشگاه رفتن با دوستات حرف زدن اینا جبرانش کنی حس خوب و از چیزای دیگه بگیر تا هر وقت آدم مناسب اومد سر راهت

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

خودتو فقط هلاک هرکسی نکن برا رفع این حس

دقیقا مشکلم همینه که دیگه نمیخوام ضربه بخورم

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
ماشالله الان مهر طلاق خشک نشده پارتنر بعدی اومده شما چطور تنها موندی کلا تنها نیازی که حس نمیشه ...

چه راحت😂🙄

پس تحمل کن تا اخرش

شما میتونی تحمل کنی؟

خودت و دوست داشته باش...بروپیشه یه روانشناس کمکت میکنه

خدایا شکرت🌹درسته بچه گی نکردم.جوونی نکردم. زندگی خوبی هم نداشتم.الانم شدم یه مادرتنهاوافسرده...امابازم خدایاشکرت همینکه درکناربچه هام تویه خونه ای کوچیک باآرامش وآسایش زندگی می‌کنم🧿.هزاربارشکرت میکنم..واولین دعام شفای مریضاست.وظهورامام زمان (عج)..ونیتمم اینه که هرشب سه تاصلوات.واسه همه ی اوناییکه درددارن مشکلدارن.مریض دارن.میفرستم.🌷.التماس دعا..🪬♥️