2777
2789

داداشم بین ۳٠ تا ۴٠ بود دو سال پیش 

فک کنم ۳۷

دبیری اورد

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

بزار نگا کنم دقیق میگم

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها مرسیمیشه بگی چطوری میخوند؟

الان ک نگا کردم هوش رو خیلی کمتر زده بود

تربیت اسلامی هفتاد 

درصداشم 

ریاضی  و تاریخ و جغرافیا منطق صفر

علوم اجتماعی ۷۵

اقتصاد ۳۷ عربی و روان ۵٠

از تابستون دهم خوند تستای قلمچی میزد و تحلیل میکرد

پشتیبان و مشاور داشت

روزی هفت هشت ساعت میخوند 

الان ک نگا کردم هوش رو خیلی کمتر زده بودتربیت اسلامی هفتاد درصداشم ریاضی و تاریخ و جغرافیا منطق صفر ...

ینی فقط ۴ درسو زده؟ 

پسرا خیلی خوب قبول میشن ، شهرما هم همیشه ظرفیت برای پسرا پره

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

ینی فقط ۴ درسو زده؟ پسرا خیلی خوب قبول میشن ، شهرما هم همیشه ظرفیت برای پسرا پره

آره 

خب ما منطقه سه هستیم بازم شرایط بهتره

داداش من علوم اجتماعی اولویت زد سه تا میخاستن

معدلش شد نوزده و خورده ای 

آره خب ما منطقه سه هستیم بازم شرایط بهترهداداش من علوم اجتماعی اولویت زد سه تا میخاستنمعدلش شد نوزده ...

اهاا

منم منطقه سه هستم

اتفاقا منطقه ۱ و ۲ پذیرشش خیلی زیاده

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

اهاامنم منطقه سه هستماتفاقا منطقه ۱ و ۲ پذیرشش خیلی زیاده

نمیدونم من زیاد اطلاع ندارم 

@dokhibanafsh24‍ 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت