2777
2789

فک کنم همه خانما یه ترتیب و چینش مخصوص خودشونو دارن ک حتما باید طبق اون باشه

مثلا من خودم اول باید ظرفا رو بشورم  بعد سینک یعنی خونه ترکیده باشه ام اول این دوتا اگه برم جایی دیگه رو مرتب کنم آروم و قرار ندارم 😁

بعدم بقیه آشپزخونه و پذیرایی آخر سر اتاقا و جارو اگه این ترتیب به هم بریزه من بلد نیستم کار کنم😁

در آخر هم حتما بعدش باید دوش بگیرم تا ب جونم بشینه وگرنه حس میکنم یه چیزی میلنگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لزوما

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اره من اول از همه جمع و جور میکنم و ریخت وپاش هارو جمع میکنم بعد جارو برقی بعد دستمال کشی بعد شستن حمام و دستشویی بعد جارووشستن بالکن بعد جارو وطی کشی راه پله 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من اکثراکمکی دارم ولی اگه بخوام خودم انجام بدم بععععله.

اول گردگیری و جاروبرقی.بعد ظرفها تو ماشین بعدتمیز کردن سینک و گازبعد سرویسا بعدهم به قول شما دوش.

یعنی اگه دوش نگیرم غذا هم نمیخورم چون به دلم نمیچسبه😅

منم همیشه اولین کارم توی تمیزکاری خالی کردن و بیرون بردن زباله های تمام سطلای آشغالای خونه و شستن سطلاس. اگه از سطل آشغال شروع نکنم انگاری یه چیزی کمه :)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من اصلا نمیزارم ظرف کثیف بمونه که جمع بشه سریع هرچی کثیف میشه همون لحظه میشورم و گازو هود رو هرشب خیلی تمیز پاک میکنم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....