2777
2789
عنوان

شوهرم سر شوهرخاهرش با من دعوا کرد

367 بازدید | 25 پست

بچه ها ما یکی ۲ماه پیش عروسیمون بود 

بعد از پولامون کم اومد فهمیدیم شوهر خاهرشوهرم برداشته همه دید بودن بعد از اون دیگه شوهر خاهرش با ما حرف نزد گفت باید بیان منت کشی من ماام نرفتیم بعد خاهرشوهرم میگفت شوهرم میگ حق نداری داداشت اینارو شام صدا کنی حرف بزنی 

تا اینکه اون یکی خاهرشوهرم شام دعوت کرد امشب خاهرش میگ التماس کارم دعوت کن اونارم دعوت کرد ب شوهرم گفتم باهاش سرد برخورد کن سر من قاطی کرد با من دعوا منم گفتم نمیرم 

زنگ زدم خاهرشوهرم گفتم اون یکی خواهرت هست نمیام فردا میام شوهرمم جلو من نمیخاد ب زبون بیاره سوهرخاهرش دزده خلاصه با من دعوا فلان چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميدوني دزدي تهمتي نيست كه بشه راحت به كسي زد اونم فاميل بنظرم چون با چشم ندادي حتي اگر مطمئني بهتره يكم كوتاه بياي اما مواظبم باشي بهر حال اونم خواهرشه تا كي با اون قهر بموني ؟

دیگه نباید کشش میدادی خواهر بدختش چه گناهی داره.تو رابطه اونا دخالت نکن بجاش بعد این حواستون که مالتون باشه.مهمان کس دیگه بودین به میزبان اینجوری بی احترانی شد

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یه جوری نوشتی 

سرگیجه گرفتم

تا نصفه خوندم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ميدوني دزدي تهمتي نيست كه بشه راحت به كسي زد اونم فاميل بنظرم چون با چشم ندادي حتي اگر مطمئني بهتره ...

با خاهرش قهر نیسیم با شوهر خاهرش 

با چشم دیدم هم بابام دیده هم خاهرشوهرم اون یکیش