2777
2789

ولی بابام نه 

سرزنش میکنه 

عمم بهش گفتی فلانی( منو) میماخ کردین. 

میماخ در ترکی یعنی گیج و خنگ و اینا 

بابام میاد تو خونه اینارو بهم میگه 

میگه عمه ت اینجوری میگه درست میگه دیگه 

وگرنه چند سال پست کنکور نمی موندی که! 

پول کتاب هام رو یا داداشم میده با خودم کار کردم یا ب غریبه رو انداختم قرض بده بهم 

وای مگه میتونم به بابام بگم پول فلان چیز ک نیاز دارم بده بهم 

دارم میسوزم 

خودتونو بزارین جای من اگر فردا پس‌فردایی ب جایی میرسیدین  توی سایتون شریک حساب میکردین؟

من که جدا میدونم . هر چند قبول بشم  میگن دختر فلانی (بابام)  ولی من دختر مامانمم  مامانم زحمت میکشه صبونه ناهار شام جلوم آماده س و همیشه حاضره 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

الان که فکر میکنم داییم بیشتر برام پدری کرده 

منو می‌برد شهر دیگه برا کار های دکترم و برای کارهای دانشگاهم و منت شو هم نمیراشت . ولی بابام یا انجام نداد یا انجام داد و هزار بار کوبید سرم 

یبار سرماخوردگی شدیدی داشتم مامانم برد منو دکتر 

سر سفره ناهار بابام برگشت به مامانم گفت مگه داشت می‌مُرد که بردیش دکتر؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

الان هم مریضه افتاده ب این مطب و اون مطب 

درد میکشه 

آواره جاده ها شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نمیره از عمه و عموم مردم بودی واب چون حرفتو سر اونا خالی نمیتونستی بکنی 

میای سر من و داداشم و مامانم خالی میکنی 

دلمو میشکنی 

اخی عزیزم خدا نگهش داره برات

من دایی ندارم( با لحن خلیل خانزاده😁)

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خاک تو سرت کنم  مامان من اون شلواری ک رو خودت کنترل نداشتی و ریدی توی خودت رو با دست شست 

بنده خدا رفت چشماشو عمل کرد 

منت کردی بهش 

شاید از حق خودم بگذرم 

ولی از حق ک باعث میشدی سال کنکور با صدای گریه مامانم بیدار بشم و چهره ش که ناراحت  میکردیم با حرفات و اصلا 

بسه هر چی گفتم چون پدری بزرگ کردی میبخشم 

تو منت جهازی ک حتی ی تیکه شم برام نخریدی رو میزاری سرم 

چرا ۲ سال پیش افتاده بودم دنبال پسرا  چون پشتم نبودی 

چون محبت که بخوره تو سرم  زخم میزدی  زخمممممم  زخم دل 

میدونی ۲ روزه نشستم یجا  خدا رو صدا میزنم 

میدونی چقد خردم کردی 

میدونی روز پدر ک میشه توی تی وی میگن پدر  عین کوهه 

هیچ درکی ندارم هاج و واج نمیدونم دارن چی میگن 

تو اصلا کی هست که بخوای بهت بخندن؟ 

صرفا چون کوفت زهر مار کوپی رو نوشتم آندوسکوپی؟

من ک بهت گفتم مطمعن نیستم؟ مگه مدرک پزشکی دارم؟ 

میگی دوستام مسخره م کردن 

از در خونه اومدی میگی بهم گیج 

تا پنجم خوندی ک انتظاری ازت ندارن چرا الکی میگی ؟

میدونی چند دفعه ی جوری دلم میشکست که موقع گریه کردن نفس نفس میزدم چون از تخ دلم گریه میکردم 

انقد بدجوری شکستی منو ک پلک نمیزدم و چشام پر میشد خودشون میفتادن.. الهی تک تک اشکام  توی قیامت آتیش بشن برن تو چشمات  

نمی بخشم نمی بخشم نمی بخشم 

الان که فکر میکنم داییم بیشتر برام پدری کرده منو می‌برد شهر دیگه برا کار های دکترم و برای کارهای دان ...

چقد منی تو 🥲

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم