بچه هاا بیایین بگین شماهم مثل من عشق اولتون فراموش نکردید کلا عشق من یک طرفه بود چندین سال ازش گذشته اصلا توی رابطه نرفتم. ولی هنوز که هنوز دوستش دارم هربار میبنیمش از خود بی خود میشم گریه میکنم🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما هم دو طرفه بود عشقمون ولی الان چندین ساله نه خبری از هم داریم نه دلم تنگ میشه نه خوشم میاد ازش،حالمم بهم میخوره ازش😂بنظرم عشق اول چرا و پرت یه حسی بوده دیگع
گمونم واسه بی تجربگی باشه که انقدر بی حد و مرز بزرگش میکنیم، به قولی از هول حلیم میوفتیم تو دیگ!! بعدا سخته فراموش کردنش...
اوایل ممکنه سخت باشه، بهش دامن نزنید و مشغول کنید خودتون رو ، آروم آروم کمرنگ میشه...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.