2777
2789

ما برگ بو رو تا میکنیم تا کوچیک شه و میندازیمش تو بطری نوشابه. کامل که پر شد درشو میبندیم. کل زمستون و اینجوری برگ بو داریم  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما برگ بو رو تا میکنیم تا کوچیک شه و میندازیمش تو بطری نوشابه. کامل که پر شد درشو میبندیم. کل زمستون ...

اره  منم برا زمستون اینکارو میکنم😋

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
اب نمکی چیزی اضافه نمیکنید کجا نگه میدارین

ن چیزی لازم نیس تو بطری اب معدنی کوچک اگ برگا کمه میتونید بزارید بعد هی ب زمین بزنیدش فضا باز میشه برگ بیشتری جا میگیره😊

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

بزار توی پلاستیک بزارش توی یخچال. تا فردا طوریش نمیشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ن چیزی لازم نیس تو بطری اب معدنی کوچک اگ برگا کمه میتونید بزارید بعد هی ب زمین بزنیدش فضا باز میشه ب ...

برگ بو یا برگ مو؟؟؟ منم برگ مو دارم..برای دلمه.. اینجوری جواب میده نگهداریش؟