2777
2789
عنوان

شوهرم ازم خواست برگردم با شرط. بین دو راهی ام !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 82 پست

بنظرم اگه تو بچه میخای . نمیتونی یه عمر تو حسرت بچه بمونی که . زندگی بدون بچه یعنی زندگی بدون هدف . واقعا چیه اگه فردا مردیم اگه بچه نداشته باشیم . انگار تو این دنیا نبودیم.این نظر منه ها😔😖😔😔😔

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نمیدونم چی فکرکردی منظورم اینه نمخاد بچه دارشه ازت چون نمخاد از کسی ک شک کرده بهش بچه دارشه ...

اگه اینطور باشه باید برا اعتماد به نفسش یه کف مرتب زد 🙃

چون این استارتره که اصولا باید نخواد از کسی که بهش تهمت زده و شک کرده بچه دار بشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

استارتر بهونه های شوهرت شبیه بهونه های عشق منه این ادما قدرت نه گفتن ندارن میپیچونن همه چیرو میخاسته بگه جداشیم بااین بهونه گفته ک نگی تو گکفتی خودت ب این برسی

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
اگه اینطور باشه باید برا اعتماد به نفسش یه کف مرتب زد 🙃 چون این استارتره که اصولا باید نخواد از کس ...

بعضی ادما مریضن 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

ببین من بهتر از همه میدونم ینی فک کنم میدونم چون منم باهمچین مدل ادمی بودم ک صدبار پشیمونم انقد میبافن داستان ک ادم میگه اخه خودش گفت پششیمونه اخه خودش گفت فلانه بهمانه یکاری میکنن خسته شی خیلیییییییییی پستن من ک پیرشدم

الان قبول کن

چندسال بعد خودش میبینه زندگیتون یکنواخت شده و همه همسن و سالا و دوستاش بچه دارن اونم خوشش میاد و راضی میشه. نگران نباش

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد