2777
2789
عنوان

شورشودرآوردین بااین مستقل شووفلان

| مشاهده متن کامل بحث + 7127 بازدید | 333 پست
کسانی که دائم بحث سر شاغل بودن یا نبودن خانمها میکننکسی که از نقش خودش مطمئنهچه خانم خانه دار چه شاغ ...

تجربه بهم ثابت کرده کسی که خیلی گارد میگیره و به طرف مقابل توهین میکنه از نقش خودش مطمئن نیست نمیدونم شما چقدر با من موافقید 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

نه فقط به روت آوردم 😄تو ندیدی دلیل بر این نیست ما ایران زندگی نمیکنیم

شما تو افکار خودتون زندگی میکنید منم به روی تو میارم...یه عده که شوهرشون تو خونه کار میکنن ریختن سرم حتما فردا یه تاپیک باید زنم که چند درصد مردا تو خونه کار میکنن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجا مگه همه سنشونو درست نوشتن که میری میخونی؟توهین شما به همه طایفه و فامیل و مخصوصا پدرم بود ک ...

اونایی هم که زود ازدواج کردن اصلا عقیده ای مثل شما ندارن و حرف هایی مثل شما نمیزنن.شما نیاز به درمان و تراپیست داری .

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

بیشعور خودتی و هفت جد و ابادت....برو بخون ببین من چی گفتم.گفتم اگر زن تو خونه کار کنه باید مرد هم کا ...

اینهمه زن کار میکنن و باعث میشن کاری برای مردا نمونه.

این پست شماست خانم چی فرض کردی مارو؟ پستت موجوده نمیتونی حرفتو عوض کنی کاملا هم مشخصه کی بیشعوره من توهینی هم بهت نکردم بیشعور وااااااااااااااااااااقعا برازنده توئه اگر فکر میکنی بیشعور بودن بده خب بیشعور نباش تلاش کن از منجلابش بیرون بیای دیگه چرا فرافکنی میکنی گلی؟

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

جد و ابادم زندگی های دارن که تو پیکمی عقب زده عصر حجری تو خوابتم نمیبینی🤝🤝 تا برو پیکمی زر نزن دیگ ...

بچه سال برو مشقاتو بنویس.بچه پیکمی ...جد و ابادت معلومه کین که توی تحفه رو پس اوردن.زر اصافه نزن بگیر بخواب مامانت دعوات میکنه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
از حرف زدنت معلومه

اصلا شما رو با مدرک دیپلم جایی هم راه میدن که شاغل باشی؟ 

به تاپیک هات هم نمیخوره مثل ملکه ها زندگی کنی و کامل ساپورت باشی

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

تجربه بهم ثابت کرده کسی که خیلی گارد میگیره و به طرف مقابل توهین میکنه از نقش خودش مطمئن نیست نمیدون ...

کاملا با شما موافقم

واسه همین این حرفو زدم

شما بعنوان خانم خانه دار. از نقش خودتون راضی هستید نیازی به مطرح کردن بحثای اینجوری ندارید منم بعنوان شاغل راضی 

تنها کسانی دنبال این مباحثن که از جایگاه خودشون ناراضین 

و دائم دنبال بحثای جنجالی آخرشم متاسفانه توهین و تحقیر

بچه سال برو مشقاتو بنویس.بچه پیکمی ...جد و ابادت معلومه کین که توی تحفه رو پس اوردن.زر اصافه نزن بگی ...

@niniyar‍ 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

آره. گفتی زنها نرن سر کار. کار برای مردها بمونه. نگران نباش همین الانم تقریبا همین طوره!

چرا باید نگران باشم؟گفتم تو کتاب نوشته و تو کتاب همچنین نوشته بود حضرت محمد گفته علی بیرون خانه و فاطمه در خانه کار بکند

بچه سال برو مشقاتو بنویس.بچه پیکمی ...جد و ابادت معلومه کین که توی تحفه رو پس اوردن.زر اصافه نزن بگی ...

تو مگه چند سالته؟ اهان یادم رفت قربانی کودک همسری اینجوری پاچه میگیری پیکمیییی بدبخت بیچارهه حسود کلا زیاده نسبت ادمای موفق لایق کلفتی من و جد و ابادم نیستی حتی 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

کامنت‌ها رو که میخونم متوجه میشم چقدر افکار خطرناک و بیمار وجود دارهیعنی چی که زن‌هارو نذارن برن سرک ...

احتمالا ابروهاشونم چنگیز خان میخواد برداره چون زنها نباید کار کنن

کاملا با شما موافقمواسه همین این حرفو زدمشما بعنوان خانم خانه دار. از نقش خودتون راضی هستید نیازی به ...

موفق باشید من به خانومایی مثل شما افتخار میکنم حالا هر نقشی میتونن داشته باشن شما زندگی رو بردی

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...