2777
2789
عنوان

دختر داییم گم شده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 25484 بازدید | 406 پست

سیزده سال پیش خواهر منم یه روز دختر شو ول کرد و رفت خدایا چه لحظه ای بود هر لحظه منتظر بودیم بگن خودشو انداخته تو آب 

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرش چیشد

داداشم اینا از کنار رودخونه پیداش کرده بودن خدا میدونه دو دیقه دیرتر میرسیدن چی میشد وسط زمستون با چه حالی رفته بود که یه جوراب به پاش نبود

آخی الان چطوره حالش

چی بگم والا هرچی گفتن پدر و مادرم جداشو گوش نداد اون موقع یه دختر داشت برگشت خونه اش باز حامله شد سه قلو چند سال بعد با چهارتا بچه جدا شد الانم پنج ساله جدا شده عمر و جوونیش و گذاشته پای بچه هاش

چی بگم والا هرچی گفتن پدر و مادرم جداشو گوش نداد اون موقع یه دختر داشت برگشت خونه اش باز حامله شد سه ...

وای چقد سخت..خدا حفظش کنه من یکی دارم خیلی تو فشارم .بچه هاش کوچیکن و محصل ،،،  حالا حالاها حمایت میخوان .خدا براش بسازه ایشالا

وای چقد سخت..خدا حفظش کنه من یکی دارم خیلی تو فشارم .بچه هاش کوچیکن و محصل ،،، حالا حالاها حمایت می ...

دخترش امسال فرهنگیان قبول شد سه تای دیگم اول راهنمایی بسیار پرتوقع و بدون درک چی بگم والا خدا همه رو کمک کنه ایشالا 

دخترش امسال فرهنگیان قبول شد سه تای دیگم اول راهنمایی بسیار پرتوقع و بدون درک چی بگم والا خدا همه رو ...

خداروشکر از بابت اولی خیالش راحت شد .اون سه تا هم بخاطر سنشون ،درکی از مسائل مالی ندارن ،خواهرتون شاعله ؟مشکل مسکن که نداره 

خداروشکر از بابت اولی خیالش راحت شد .اون سه تا هم بخاطر سنشون ،درکی از مسائل مالی ندارن ،خواهرتون شا ...

شاغل نیس یه مقدار بابای بچه ها میده يه مقدار  بابای خودم يه مدت فروشندگی و اینا رفت ولی بخاطر کمک‌کتکهای شوهرش مهره گردنش مشکل داره یکم‌سختشه يه مقدار طلا و اینا جم کرده بود با کارگری و فروشندگی اونارو فروخته تو بانک گذاشته 

شاغل نیس یه مقدار بابای بچه ها میده يه مقدار بابای خودم يه مدت فروشندگی و اینا رفت ولی بخاطر کمک‌کت ...

خدا حفظش کنه ،کاش بتونه یه کار سبک پیدا کنه برای خودشم خوبه .نیمه وقت بره که اذیت هم نشه .خدا کمکش باشه ایشالا

سلام شب آگاهی اطلاع دادن تو بیمارستان عکس هم فرستاده بودن پدرشوهر نامردش صورتش کبوده😔بستری کرده بود ...

خدای من،تفففف به خانواده ی شوهرش خدا لعنتشون کنه

مطمئن باش کارماشون رو پس میدن

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

سلام شب آگاهی اطلاع دادن تو بیمارستان عکس هم فرستاده بودن پدرشوهر نامردش صورتش کبوده😔بستری کرده بود ...

متوجه نشدم 

پدر شوهرش زدش؟؟ 

همون شب بردتش بیمارستان؟؟ 

پس بعدش کجا رفته کجا بردنش از خدا نترسا