2777
2789

نبخشیدن فک کنم مهلت دادن نمی‌دونم البته 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با کارشون مخالفم ولی حق اونهاست و اینجوری صلاح دیدن بهشون احترام میزارم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نبخشیدن فعلا. شرط حفظ ۲ جزء قران تو دو ماه دادن

😐😐😐😐😐😐😐😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اره منم دیدم قاتله صحبت میکرد انگار گوسفند کشته میگه دو تا چاقو هم زدم🤕 حداقل یه سال بهش فرصت میداد میگفت کل قران رو باید حفظ کنه رضایت بدم نه که دو ماه فرصت میدم دو جز حفظ کنه فکر میکنه اینطوری آدم میشه😵‍💫

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دقیقا موافقم

وقتی کسی اینجوری به عمد آدم میکشه ، یعنی برای جامعه خطرناکه و در صورت آزاد شدن به احتمال زیاد دوباره اینکارو انجام میده.

پس مجازاتش باید جنبه عمومی داشته باشه 

اینکه اولیا دم ببخشن یه چیزه خصوصیه

ولی نباید بعدش بخواد دوباره به جامعه برگرده 

حداقلش دیگه حبس ابده که فکر نکنم اجرا بشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
🥺انگار دادن

عزیزم اگه اشتباه نکنم خانوادش اهل تسنن هستن  . بعضیاشون دیگه خییییییلی به ایه های قرآن بدجووووراعتقاد دارن و طبق قرآن عمل میکنن.امیدوارم کسی بد برداشت نکنه 

فکر کنم سوره بقره یاال عمران به بخشش قصاص توصیه شده