2777
2789

من شب تا صبح لایه بردار زدم روی جای جوش 

و صبح که بیدار شدم پوست صورتم قرمز شده و حالت سوختگی گرفته 

دکتر عمومی کرم ترمیم کننده داد و دو روزه که استفاده میکنم تغییری ایجاد نشده 

خیلی نگرانم که نکنه یه وقت خوب نشه و لکه بشه و همینطوری باقی بمونه 

میشه اگه تجربه ای دارید کمک کنید 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
خوب میشه با ترمیم کننده
3
100%
سوختگی و قرمزی تبدیل به لکه میشه و باقی میمونه
0
0%

...

لایه بردار همینهو اینکه حتمن باید ضد آفتاب بزنیحتا نور گوشی هم نباید به پوستت بخوره

ضدآفتاب میزنم 

ترمیم کننده میزنم 

امیدی هست پوستم مث روز اول بشه ؟خیلی ناراحتم 

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورت منو دکترا بیشعور داغون کردن با بیسوادیشون

امیدوارم‌

با ترمیم کننده خوب بره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دائم ضدآفتاب و آبرسان بزن. 

ژل آلوئه ورا و با خیاری که آبشو گرفتی بزن روزیم دوبار صورتتو با آب خنک بشور از هیچ محرک پوستی و سالیسیک اسید و هیالورونیک اسید و رتینول اینا اصلا استفاده نکن تا پوستت خودشو باز سازی کنه لایه بردار ها هم باید برای شروع از درصدای کم استفاده بشه و هفته ای دوبار نهایتن و فقط رو همون جای جوش یا لک تا پوست کم کم عادت کنه و حساسیت نشون نده. 

ضدآفتاب میزنم ترمیم کننده میزنم امیدی هست پوستم مث روز اول بشه ؟خیلی ناراحتم

تو خونه زینک اکساید بزنید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دائم ضدآفتاب و آبرسان بزن. ژل آلوئه ورا و با خیاری که آبشو گرفتی بزن روزیم دوبار صورتتو با آب خنک بش ...

خوب میشه صورتم ؟خیلی ناراحتم و پشیمون 

ک ای کاش استفاده نمی‌کردم 

میترسم بمونه و خوب نشه

...

دائم ضدآفتاب و آبرسان بزن. ژل آلوئه ورا و با خیاری که آبشو گرفتی بزن روزیم دوبار صورتتو با آب خنک بش ...

عزیزم ترمیم کننده جواب میده بنظرت ؟خوب میشه پوستم ؟ب شدت استرس دارم و نگرانم که نکنه همینطوری بمونه

...

خوب میشه صورتم ؟خیلی ناراحتم و پشیمون ک ای کاش استفاده نمی‌کردم میترسم بمونه و خوب نشه

از چه لایه برداری استفاده کردی به کل صورتت زدی؟ 

قرمزی و حساسیت و التهابش خوب میشه نگران نباش. 

عاره درست میشه فقط همون ترمیم کننده ضد آفتاب بزن خوب میشهولی لایه بردار همینه خیلی دردسر داره کلن

کاش درست شه دیگه هیچی نمی‌زنم به پوستم 

خیلی زمان می‌بره خوب شدنش؟

...