2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو دیوار میزنن واگذاری چون ممنوعه وقتی تماس میگیرید قیمت میدن

اینم هست.

قبلنا میذاشتن . حنا جفت گیری هم بود.

یک خانومی نوشته بود میدارم گربه ام جفت گیری کنه فقط هم با فلان نژاد. دو سه تا نژاد بود از گربه ماده که همشون گرون. اونوقت این تخم گربه اشو می‌فروخت . خیلی هم گرون بود.

نمی فروشند که. بابتش،پولی نمی گیرند. واگذاری منظور رایگانه. مگه گربه های نژاد دار. اصلا دیوار فروش ...

می‌ذارند که بعضی ها کج و کوله و خیابونی هستند. یا از این شانسی ها . خوشگله ولی شانسی دیگه هیچ تضمینی نیست که تخم بعدی همین دربیاد. اونا رو مجانی شاید بدن.

نه تو دیوار میزنن واگذاری چون ممنوعه وقتی تماس میگیرید قیمت میدن

وااااا. خاااااااک. چه گدان. از فروش گربه پول درمیارن.     لابد گربه از تو خیابون می گیرند می ذارن فروش.  اصلا و ابدا بابتش پول ندید. بدعادت می شن.   اگه می شه به دیوار شکایت کنید اینکارو بکنید.  

من خودم بارها گربه واگذار کردم تو دیوار. عیبم میاد گربه بفروشم 

خاک بر سرشون. ملت بعضی اینقدر گدان از گربه های خیابون هم پول درمیارن.

ارزون تره دیگه برای سرگرمی این کارو می کنند تخلیه هیجاناتشون ، لذت می‌برند . اسمش رو هم اصلا نمیگذارن حیوان آزاری 

ارزون تره دیگه برای سرگرمی این کارو می کنند تخلیه هیجاناتشون ، لذت می‌برند . اسمش رو هم اصلا نمیگذار ...

ارزون سرشون خورد. باید رایگان باشه که.     می گم آخه من سری اول گربه گذاشتم واگذاری همه پی وی می اومدند می پرسیدند پولیه؟  دیگه سری‌های بعد نوشتم واگذاری رایگان