2777
2789
عنوان

اگه مدیر ساختمانی بدبخت شدی

281 بازدید | 16 پست

همین الان برو انصراف بده 

کاری دارم چند وقتیه میرم دادسرا ،هر بار میرم میبینم یه مدیر ساختمان اونجاست 

هر اتفاقی داخل ساختمان بیفته هر اتفاقی میتونند ازت شکایت کنند 

فکر کن امروز یه اقایی بود گفت بیمه اسانسور تمام شده بود چند ماهه هر روز میگم بیاین بیمه کنیم نیومدن ،هر چیم جلسه میذاشتم انصراف بدم هیشکی جلسه نمیومد ،حتما باید تحویل بدن همین جوری نمیشه انصراف بدی

خلاصه اسانسور سقوط میکنه و یکی از اهالی اسیب میبینه حالا شکایت کردند ایشون باید دیه بده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای چقدر بد ولی خداروشکر چشم نکنم ما ساختمونمون پونزده ساله هستم بغیر از فضولی یکی از پیرسنای همسا ...

ببین عزیزم تا حالا اتفاقی نیفتاده ولی احتیاط کن بزن تو نت ببین مدیر ساختمون چه مسیولیت سنگینیه

من مدیر ساختمون خودمون هستم بقیه مستاجر هستند ولی تا حالا خداروشکر مشکلی پیش نیومده

حادثه یه بار اتفاق می افته حتما سرچ کنید کلی مطلب میاره از بار مسئولیتیش

ببین عزیزم تا حالا اتفاقی نیفتاده ولی احتیاط کن بزن تو نت ببین مدیر ساختمون چه مسیولیت سنگینیه

من مدیر نیستم میگم همسایه ها اذیت ندارن‌ولی دفتر کارم اداریه تو مجتمع بعضیا دکترن میلیاردیم در میارن بازم‌ چهارتومن شارژو‌نمیدن