2777
2789

منم یادمه خوب که شد قطع کردم ..ولی شما که میگی‌هنوز شل هست بهش بده..نمیدونم چند وقتشه اگه غذا خوره یمدت چیزای آبکی نده ..من بچه م اونموقع فقط شیر میخورد..وای چه روز بدی بود خیلی حالش بد بود 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

منم یادمه خوب که شد قطع کردم ..ولی شما که میگی‌هنوز شل هست بهش بده..نمیدونم چند وقتشه اگه غذا خوره ی ...

سدماهه نوزاده 

میترسم خیلی دارواینا بدم اخه 

بیچاره از وقتی ک امده دنیا همش دارو میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سدماهه نوزاده میترسم خیلی دارواینا بدم اخه بیچاره از وقتی ک امده دنیا همش دارو میخوره

ببین من داروی دیگه ای دکتر نداد جز همین پودر که گفت این همون  اب نمک میدی و هیچ عوارض نداره ،منم با یک قطره چکون همونو فقط دادم خوب شد ..فوق تخصص کودکان بود،بچه ی من اسهالش اینقد شدید بود اصلا نمیشد پوشک کنی ،خیلی اوضاعش خراب بود خودم گفتم دور از جون میمیره ..همین پودر  او ار اس بده عالیه خوب شد قطع کن ...اب بدنش جبران میکنه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

ببین من داروی دیگه ای دکتر نداد جز همین پودر که گفت این همون اب نمک میدی و هیچ عوارض نداره ،منم با ...

اره من چودر رو یکی دیگ داد نخورد انقدر شور بود ی دکتر دیگ داد امادش رو شیرین مثل اب معدنی بود خورد بچه منم اسهالش اینطور بود جوری ک خون دفع کرد بعد کلی دارو دیگ هم داد الان چقدرشه بچت؟