2777
2789

سلام دوستان من برای بارداری دومم یکساله اقدامم.دوسه ماهه سیکلم۲۸روزه شده،قبلا۳۰روزبودم

الان از۲۱و۲۲و۲۳منتظرم پری بشم ولی نشدم.امروز صبح بی بی چک زدم سریع دوتاخط پررنگ انداخت

میخاستم بدونم اینکه میگن ربطی به جنسیت داره یانه؟ممنون میشم از تجربتون بگید

(موقع بارداری دخترم بی بی چکم یک خط پررنگ ویکی کم رنگ بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی عزیزم تا جایی که می‌دونم پر رنگ یا کمرنگ بودن بی بی چک به زمان لقاح بستگی داره نه جنسیت شاید این بار لقاح زودتر بوده وبتای بیشتری نسبت به بارداری دخترت داری که سریع دوخط پر رنگ شده،،ولی آن شالله هر چی خیره برات پیش بیاد

ولی عزیزم تا جایی که می‌دونم پر رنگ یا کمرنگ بودن بی بی چک به زمان لقاح بستگی داره نه جنسیت شاید این ...

ممنونم عزیزم انشاالله بحق امام‌رضا دامن توهم سبزبشه.من یکساله درگیرم دیگه ناامیدشده بودم کلا

برا دوقلو سریع نشون میده و دو تا خط پررنگ

خودمم اتفاقا به همین موضوع فکر کردم😂چون بارداری اولم سقط شد بی بی چکم یکی کمرنگ یکی پررنگ.سربارداری دخترمم همونجوری

ولی این سریع دوتاخط پررنگ پرنگ شد

تاپیک شمارو خوندم ،دوقلوهاتون زنده باشن برات عزیزم.شماچندروزبعدپری تست زدی؟چطوری بود تستت؟؟

دوروز بعدش تا تست زدم سریع دوتا خط پررنگ افتاد رفتم برا آزمایش خیلی حالت تهوع داشتم برا خودم هم عجیب بود سومین بارداریم و این همه حالت تهوع و بی حال و لرز و تکرر ادرار  ....داشتم