2777
2789
عنوان

مرد متاهل یا مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 40 پست
کلا یکی از همکاراش اونقدر شریف و نجیب مسئولیت پذیره ک روش قسم میخورم ،اما نمیفهمم چه خبر بود دوستم چ ...

درضمن اون اقا اگه شما رو واقعا میخواد خودش پا پیش میذاره نیازی نیست به اون و اون بسپره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اتفاقا پیگیری کن ببین متاهله یا نه بعد برو زنش بگو چه شوهر هر‌زی داره تا اون بیچاره هم به فکر ...

ب من چه😂زندگی خراب کن نمیشم 

فقط میخوام خودمو نجات بدم از افکارم و قلبم

درضمن اون اقا اگه شما رو واقعا میخواد خودش پا پیش میذاره نیازی نیست به اون و اون بسپره

والا چمیدونم 

چندباری دیدم منو نشون همکاراش داد ولی خودمو ب ندیدن زدم و همکاراش خیلی از خانوادم میپرسید

ب من چه😂زندگی خراب کن نمیشم فقط میخوام خودمو نجات بدم از افکارم و قلبم

وقتی شما رو گول زده یعنی بهت ربط داره زندگی خراب کنی این که شما بذاری همسر احتمالیش توی حباب با همچین مردی زندگی کن وفتی میتونی کمکش کنی با حقیقت رو به رو بشه واقعا کار انسانی ای نیست ولی بازم خودتون صاحب اختیارید

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

والا چمیدونم چندباری دیدم منو نشون همکاراش داد ولی خودمو ب ندیدن زدم و همکاراش خیلی از خانوادم میپرس ...

اصلا معنی نداره اگه از شما خوشش میاد نشون همکاراش بده شاید میخواسته بگه هواتو داشته باشن منظوری نداشته 

چند سالی هست خیلی توجه میکنه و علاقمند شدم بهش نفهمیدم تهش چی شد چرا همکاراش میگفتن کار هاتو به آقای ...

اول میدیدی مجرده بعد علاقمند میشدی دختر

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وقتی شما رو گول زده یعنی بهت ربط داره زندگی خراب کنی این که شما بذاری همسر احتمالیش توی حباب با همچی ...

اگه واقعا متاهل باشه و من بگم مشکل ایجاد میشه واسه شرایط کاریم 

خودمو دور میکنم 

اصلا معنی نداره اگه از شما خوشش میاد نشون همکاراش بده شاید میخواسته بگه هواتو داشته باشن منظوری نداش ...

چرا باید هوامو داشته باشن بین اون همه آدم 

بعدم مگه اونجا چیکار میکنم که هوامو داشته باشن کارم زیر دست اونا نیس ک 

یا مثلا بهم بگن بابات چطور آدمیه یا 

بیوفته با ماشین دنبالم 

اول میدیدی مجرده بعد علاقمند میشدی دختر

من چمیدونم مردی که نخ میده و همکاراش دورمن ممکنه مجرد باشه 

عقلم نکشید اصن، نمی تونستم بفهمم و دسترسی نداشتم و ندارم

اما ی جوری که رفتار می‌کرد انگار روزی ۲۴ ساعت گریه میکنه از ندیدنم