2777
2789
عنوان

چرا شوهرم دلش نمیخواد🙄

214 بازدید | 16 پست

الان ما نامزدیم و یه جهیزیه سنگین که خانوادم میخرن خب باید بیاریم خونه یا وسیله ای مثل مبل نیاز داره بری چک کنی یه وقت زدگی نداشته باشه خب حالا پدرم نمیبره و اگه ببره یه عالمه حرف بارم میکنه شوهرمم هیچچ دلش نمیخواد بیاد بریم ببینیم به زور همش میبرمش حتی وسیله های زیر هم پدرم اهل بیرون رفتن نیست شوهرمم میدونم نمیبره دیگه مجبورم همش سفارش میدم اخه سخته خودمم نمیتونم تنها برم بنظرتون چی بهش بگم که بدون واقعا دیگه وظیفش هست که همراهیم کنه برا گرفتن و جک کردن وسیله ای که قراره خودش ازش استفاده کنه؟؟؟؟

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو فلانی دوست دارم تو خرید ها همراهیم کنی ،هم نظرت رو بدی وهم اینکه وقتی کنارمی احساس امنیت دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

شاید نمیخاد تو خرید جهیزیه دخالت کنه،مغرور نیستش

والا مغرور نیست ولی خب منم تنهایی چکار کنم وسیله چهیزیه سنگینه من که نمیتونم هر بار یه تیکه بخرم 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

بگو فلانی دوست دارم تو خرید ها همراهیم کنی ،هم نظرت رو بدی وهم اینکه وقتی کنارمی احساس امنیت دارم

فلانی رو اینقددد خانوادش تو گوشش خوندن دیگه جای برا این حرفا نداره 

بچه ها میاین تاپیک من ؟

بایددتایپک های پردازدید بگی اینجا برا خود منم ۳ نفر اومده همش

دوست داره،

اره بابا فقط سر جهیزیه خریدن از حرفاش فهمیدم زیاد بهش گفتن جهیزیه تو نبایددبری وظیفه خودشونه و این حرفا