2777
2789
عنوان

رابطه در سال کنکور

213 بازدید | 12 پست

سلام دوستان بی زحمت میشه کمکم کنید 

من کنکور دارم ولی از قبل داخل رابطه با دختری بودم و یه ماه پیش شروع کردم برا درس خوندن کات کردم چون گفتن کنکور نباید ت رابطه باشی ولی بهش فکر میکنم اون دختر هم بعضی وقتا میاد الان نمیدونم واقعا چه کنم اگ کسی راهنماییم کنه ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال کنکور تو رابطه بودم ولی خب حواسش بهم بود ک ب درسم لطمه نخوره

طرفت اگ درک کنه اوکیه

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

هم حضوری بود هم مجازی ولی گف بمون ت سال کنکوری فقد مجازی چن روز یکبار چت کنیم ولی من نمبدونم چه کنم

حضوری باز ارزشش و داره

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

هم حضوری بود هم مجازی ولی گف بمون ت سال کنکوری فقد مجازی چن روز یکبار چت کنیم ولی من نمبدونم چه کنم

اگ دوسش داری کات نکن ازش بخواه کمکت کنه کمتر حرف بزنید

ولی اگ قصدت جدی نیست الکی دختره رو آواره نکن 

فردا پس فردا رشته خوبی قبول شدی یهو نگو به سلامت تو به من نمیخوری 

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

درک میکنه بعد چیشد لطمه نخوردین شما؟؟

من دوران کنکور تو رابطه بودم خیلییی مراعات کرد الانم ک نتایج اومد بیشتر از همه خوشحال شد و گفت این همه دوری ارزشش و داشت

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

درک میکنه بعد چیشد لطمه نخوردین شما؟؟

خب من درس میخوندم صبحا فقط ۵ دقیقه چت میکردیم آخر شب هم ۱۵ دقیقه

جمعه ها هم ۵ ساعت میرفتیم بیرون 

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤