2777
2789

اگ کسی بی دلیل پیام بده فحاشی تهمت و افترا بزنه بهتون، شما جواب ندید بعد شکایت متهم رو ب جزای نقدی و شلاق محکوم کنید ، بازم حاضرید در جواب بی ادبیاش پیام بدید( ن بی ادبی) و بعد خطتو عوض کنی، یا بنظرتون حکم قانون براش کافیع؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون حکم قانون براش بدترین فحشه 

می‌فهمه گردنت کلفته و مثل خودش بی عفت نیستیم که دهن به دهن بزاری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نباید جواب بدی 

اون منتظر تلافیه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

اخه من نمیخوام حرف زشت بزنم

خوب دیگه اصلا هیچ جوابی بهش نده خططم عوض کن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

شلاق حدی داره و ۸۰ میلیون ب حساب دولت ، حساباشو بستن تا بگیرن شلاقش بزنن

عههه  ببین یکی ب خواهرم  تهمت دزدی زدن وقتی خواهرم تبرئه بشه 

بعدش ما میتونیم ب جرم تهمت و افترا شکایت کنیم محکوم شدنش خیلی طول می‌کشه ؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
همین خانواده شوهره، حکم جلبشم دارمینی بنظرت پیام ندم بابت حرفای خاله زنکیش؟؟

نه اصلا چه خوب که حکم جلبش راداری. اگرحکمش اجرا بشه تاابد میسوزه وجرات نداره تو بهت بگه. هیچی نگو. فوق فوقش وقتی دیدیش اگرحرفی زد یه پوز خندبزن وبگو بعدنت راهم میبینم

❤️❤️