2777
2789

من یبار رفتم تو حیاط اومدم دیدم خواهرشوهرم شیر ب پسرم داده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ندارم، ولی چون مامانم به منو خواهرام شیر نمی‌داد گاهی شیر خاله یا زنعمومو می‌خوردیم. البته که مامانمم در جریان بود..

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

من یبار بچم بیمار بود و شیرخشکش پیدا نمیشد خوذمم شیر نداشتم و بچم دو روز غیر از سرم قندی چیزی نخورده بود و تازه از بیمارستان مرخص شده بود از گشنگی گریه میکرد بعد همون لحظه زنداداشم جلو من سینش کرد دهن دخترش شیر داد بهش همزمانم قربون صدقش میرفت 

دنیا رو سرم اوار شد و هیچ وقت اون صحنه فراموش نمیکنم 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
یعنی نگفت که به بچه شما هم بده

خیلی سرسری گفت اندازه دوقاشق میتونم شیر بدوشم بده پسرت 

منم قبول نکردم اخه بچه من دوروز گشنگی کشیده بود با دو قاشق که سیر نمیشد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
بچه خواهرم رو یک هفته بچه برادرم رو یکبار خواهرم سینه اش زخم بود ،خانم برادرم رفته بود بیرون بچه پیش ...

من شیردهی داشتم ولی به مامانشون نگفتم و نمی‌دونم کارم بد بوده یا نه