2777
2789
عنوان

یه گدا اعصابمو همیشه خورد میکنه

199 بازدید | 31 پست

یه زنه همش دستش جلو همه درازه میگ کمک کن 

همشم منو میبینه میگ کمک کن من خودم هیچی ندارم هی یه قرون دو قرونحساب میکنم ک پولم برا کرایه کم نیاد میرم سرکار 

اینم هردفعه هرجا ببینم میچسبه بهم میگ برام یه چیزی بخر 

خودم از گشنگی میخوام بمیرم پول نمیدم غذا چون ندارم و همش دارم برا کرایه میدم فقط میرم میام 

اینم منو دم در میوه فروشی دید امروز خودم دلم میوه میخواست پول نداشتم 

اینم چسبید بهم ک میوه بخر برام اعصابمو اینقد خورد کرد ک حدو اندازه نداشت هزار بار میگم ندارم باز میچسبه ب ادم زبون نفهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم هردفعه یکجا میریم که بستنی و ذرت مکزیکی بخوریم یک گدا همیشه اونجا هست میچسبه به بقیه کمک کن و فلان کاش جمعشون کنن خیلی زشته برای بقیه مزاحمت ایجاد میکنن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

ماهم هردفعه یکجا میریم که بستنی و ذرت مکزیکی بخوریم یک گدا همیشه اونجا هست میچسبه به بقیه کمک کن و ف ...

حالا اینش هیچی گیر میدن جان برادرت جان مادرت جان پدرت جان عزیزت کمک کن

کمکم نکنی حس بد میگیری

ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!

ماهم هردفعه یکجا میریم که بستنی و ذرت مکزیکی بخوریم یک گدا همیشه اونجا هست میچسبه به بقیه کمک کن و ف ...

اره دقیقا یبار یه بچه گدا بود داشتم معجون می‌خوردم اومد گفت خاله کمک می‌کنی صد تومن بهش دادم گفتم بستنی چیزی میخوری از مغازه برات بگیرم گفت نه منم معجون می‌خوام موبایلش رو درآورد دیدم از مال من باکلاس تره 

حالا اینش هیچی گیر میدن جان برادرت جان مادرت جان پدرت جان عزیزت کمک کنکمکم نکنی حس بد میگیری

دقیقا

یکدفعه یک گدایی تو خیابون ناله و نفرین میکرد هرکی کمکش نمیکرد

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اره دقیقا یبار یه بچه گدا بود داشتم معجون می‌خوردم اومد گفت خاله کمک می‌کنی صد تومن بهش دادم گفتم بس ...

من قبلنا دلم براشون میسوخت ولی چند ساله اصلا کمک نمیکنم به جای اینکه مزاحم بقیه بشن برن کار کنن هروقت میان نزدیکم ازشون رد میشم

دقیقایکدفعه یک گدایی تو خیابون ناله و نفرین میکرد هرکی کمکش نمیکرد

یکی میخواد به خودمون کمک کنه از بس گرقتاریم من ماهی سی تومن حقوق میگیرم اما همون روز همش می‌ره برای قسط و قرض و اجازه و اینا گدا میبینم هزار تومن هم بهش کمک نمیکنم 

من قبلنا دلم براشون میسوخت ولی چند ساله اصلا کمک نمیکنم به جای اینکه مزاحم بقیه بشن برن کار کنن هروق ...

منم قبلا ها خیلی کمک میکردم ولی الان نه چون دلم به حال خودم بیشتر میسوزه